上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 27-2-2020 08:44 AM 發表 查看引用來源
如果均達衝閘個一刻開閘就會輕勝、我單Q搭天鹿機會好大、條大運冇台條Q射佢就收返好多$!

[attach]12147481[/attach]
劍兄,昨晚禾道駒都係前4馬,但估唔到是頭馬.如天祿贏就收多150萬點會唔搏!
合資格競逐「優異成績特別獎金計劃」及「香港國際馬匹拍賣會新馬獎金」的宣佈出賽馬匹
(26/02/2020賽事日)
場次馬匹編號馬名馬匹烙號合資格競逐以下獎金
第 7 場
 2鄉村瑰寶B396「遞增獎金」六十五萬港元
 6弛曜風C028「遞增獎金」六十五萬港元
 9天祿C082「優異成績特別獎金」一百五十萬港元

引用:
原帖由 Pcmken06319 於 2020-2-27 10:47 AM 發表 查看引用來源

劍兄,昨晚禾道駒都係前4馬,但估唔到是頭馬.如天祿贏就收多150萬點會唔搏!
合資格競逐「優異成績特別獎金計劃」及「香港國際馬匹拍賣會新馬獎金」的宣佈出賽馬匹 (26/02/2020賽事日) 場次馬匹編號馬名馬匹烙號合資 ...
有時賭馬唔可以用咁多陰謀論架! 都要研究上場已開冷門頭馬, 下射載譽孖寶129, 射禾駒都有164, 如射天祿都有508根本係開唔出架! 所以我可以肯定有東方無窮人必然係禾道駒唔會係天祿架. 這就是賭馬邏輯學同孖寶法.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-27 11:14 AM 發表 查看引用來源

有時賭馬唔可以用咁多陰謀論架! 都要研究上場已開冷門頭馬, 下射載譽孖寶129, 射禾駒都有164, 如射天祿都有508根本係開唔出架! 所以我可以肯定有東方無窮人必然係禾道駒唔會係天祿架. 這就是賭馬邏輯學同孖寶法.  ...
曾幾何時亞狗哥會衝閘, 根本上係唔覺意還是有意去衝閘才會有這賽果. 上面係大靠山贏馬, 係人都估到佢去接寶, 不過係要燒數簿而已.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 27-2-2020 11:14 AM 發表 查看引用來源

有時賭馬唔可以用咁多陰謀論架! 都要研究上場已開冷門頭馬, 下射載譽孖寶129, 射禾駒都有164, 如射天祿都有508根本係開唔出架! 所以我可以肯定有東方無窮人必然係禾道駒唔會係天祿架. 這就是賭馬邏輯學同孖寶法.  ...
矮兄,你說得對,我用了陰謀論去度呢場馬所以唔要禾道駒:043:,下次要調教一下.謝謝.

引用:
原帖由 Pcmken06319 於 2020-2-27 11:38 AM 發表 查看引用來源

矮兄,你說得對,我用了陰謀論去度呢場馬所以唔要禾道駒:043:,下次要調教一下.謝謝.
但凡有目標馬時一定要度清楚賠率才投注包保無錯.

0301 初吟

一課前詩

日異下降下異日
地土好計好土地
烈透射人射透烈
要限見光見限要

二課前詩

狂馬河內河馬狂
廢路好區好路廢
笑走俏兒俏走笑
奔塵怪理怪塵奔

三課前詩

星靈重賞重靈星
窮望不富不望窮
人奇快婿快奇人
兩小無猜無小兩

四課前詩

得力當前當力得
延綿東走東綿延
良性腦虛腦性良
強霸官朋官霸強

五課前詩

賭失注項注失賭
恩拜以誠以拜恩
先見並來並見先
爛醉天使天醉爛

六課前詩

波地爭賽爭地波
奔走風箏風走奔
私自恨痛恨自私
秀麗賓主賓麗秀

七課前詩

盈利鎖亂鎖利盈
便好參告參便好
吉百亦及亦百吉
岩岡花寶花崗岩

八課前詩

信望靜心靜望信
海深尋珍尋深海
酒色戒懲戒色酒
變紙困營困紙變

九課前詩

趕拼闖入闖拼趕
性伴再生再伴性
已極好評好極已
人專大奇大專人

十課前詩

對外要塞要外對
下游半島半游下
盡動居心居動盡
鬥高一事一高鬥

一課前詩

日異下降下異日 十二馬前麻衣拾
地土好計好土地 旗袍老細驢抱驥
烈透射人射透烈 熱鬥車神邪門衣
要限見光見限要 叫關健康見慣嬌

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 04:43 PM 發表 查看引用來源
一課前詩

日異下降下異日 十二馬前麻衣拾
地土好計好土地 旗袍老細驢抱驥
烈透射人射透烈 熱鬥車神邪門衣
要限見光見限要 叫關健康見慣嬌
想試一次不改會點?像昨晚頭場!

Lebron James 又嚟、如果30倍樓下就要睇住!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 04:56 PM 發表 查看引用來源

想試一次不改會點?像昨晚頭場!
要改就要改, 初淫同再淫都係淫. 初淫係無錢, 再淫要比錢架! 不如只有決定最係點樣去淫才出野.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆