上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-27 12:19 AM 發表 查看引用來源

好金句,所以我先捉到口孖寶:071:
黑仔, 你已是高手了! 重係勁高手, 都唔知這位黑妹是否你家姐, 都係咁黑架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 12:45 AM 發表 查看引用來源

黑仔, 你已是高手了! 重係勁高手, 都唔知這位黑妹是否你家姐, 都係咁黑架!
高手就唔係,跟你同劍兄先學到好多野就真

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-27 12:57 AM 發表 查看引用來源

高手就唔係,跟你同劍兄先學到好多野就真
我一早都以為黑妹係你家姐, 可以免費飲道地全部飲品. 不過勁高手拉頭馬始終無流得華份.

附件

7月初可申請派$、最快8月可發放👏😜
TVB剛報導😜

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 08:16 AM 發表 查看引用來源
7月初可申請派$、最快8月可發放👏😜
TVB剛報導😜
劍兄,狗會經常資助你,尼一皮野幾時發放對你無影響:013:

如果均達衝閘個一刻開閘就會輕勝、我單Q搭天鹿機會好大、條大運冇台條Q射佢就收返好多$!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-27 08:24 AM 發表 查看引用來源

劍兄,狗會經常資助你,尼一皮野幾時發放對你無影響:013:
對佢係無影響, 全對, 不過對其他人認真有好大影響架! 對經濟同樣有好大影響.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-27 09:30 AM 發表 查看引用來源

對佢係無影響, 全對, 不過對其他人認真有好大影響架! 對經濟同樣有好大影響.
羊兄,我等你啲玄機仲快有收獲:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-27 08:44 AM 發表 查看引用來源
如果均達衝閘個一刻開閘就會輕勝、我單Q搭天鹿機會好大、條大運冇台條Q射佢就收返好多$!

[attach]12147481[/attach]
唔洗問阿貴棍達星一定會衝閘啦! 唔係點可以輸得合情合理, 東哥條靚一定會識做啦! 不過唔衝閘都係要輸皆因贏頭馬隻馬係大董馬, 所以跑馬跑馬始終係跑人.

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-27 09:32 AM 發表 查看引用來源

羊兄,我等你啲玄機仲快有收獲:071:
原機送回就好快, 所以昨頭場屎到唔屎食得出, 皆因大熱門係靚躉王, 如輸得或者孭必然係金津係主角, 所以賭馬係跑人事架! 何妨方高私下都幾親架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆