上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-25 10:25 AM 發表 查看引用來源

現時應唔夠Xvideos, 海兔影院(倫理類)咁好睇, 睇完後可上148囡囡睇吓邊作貨啱你上, 最重要都係要環保添!
同樣係囡囡, 為甚麼141同161無咁好呢? 唔係唔好, 因為148班老細係幾好, 如果囡囡唔得閒開工, 可以將檔期過比第二個囡囡好友, 費用慳得就慳.

真系有人敢稱馬神、真不敢當:095::096:

我比公司隔離組老細、一條單Q僅中PQ就滿足、如開正Q就我有排食:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 11:07 AM 發表 查看引用來源
真系有人敢稱馬神、真不敢當:095::096:

我比公司隔離組老細、一條單Q僅中PQ就滿足、如開正Q就我有排食:096::096:

[attach]12146196[/attach]

[attach]12146197[/attach] ...
我都係馬神, 不過係馬欄之人.

肥佬: 嘜林仔, 你都豪呢家野架?

附件

註解 2020-02-25 103911.png (431.97 KB)

註解 2020-02-25 103911.png

呢隻叻孩偷盒已差唔多到位、上次田草入直路已出頭、埋門僅負不遠反加一分、再換當紅人、其實之前同程已踩過線!賠率都好理想!

有位以前梳打埠大馬主想染指本地馬場、如果窄西變砸洗就要小心!

原來報紙檔仲有信封貼士、每個$200大元:014::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 03:31 PM 發表 查看引用來源
原來報紙檔仲有信封貼士、每個$200大元:014::096:

[attach]12146312[/attach]

[attach]12146313[/attach]
點解唔見到老五馬經架?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-25 08:15 AM 發表 查看引用來源

如果亂咁捉冷門就唔係高手, 老彭三寶中二寶都可以捉得到, 肯定係冷門高手, 因為唔係咁多人可以睇得到. 黑仔勁! 因為前4馬係人都可以捉得到, 只不過在前4內, 同主各和無乜分別, 後7內係好少有人可以捉得到. 捉得到 ...
我捉到都係剛剛睇羊兄同劍兄先捉得到

劍兄你可以pm我嗎:071:

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-25 04:54 PM 發表 查看引用來源
劍兄你可以pm我嗎:071:
費事害人:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆