上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

所以Youtuber講馬佬係好難做架! 因為來來去去都係講馬走勢, 與馬比馬, 根本上一啲重點都講唔出, 又血統, 又亞爸, 又亞媽, 又係前4熱門馬. 所以Youtuber 最多訂閱係學野, 除馬經外, 樣樣訂閱都好撚好架! 美國佬都係先驅者, 樣樣行先你跟尾.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-25 08:25 AM 發表 查看引用來源
所以Youtuber講馬佬係好難做架! 因為來來去去都係講馬走勢, 與馬比馬, 根本上一啲重點都講唔出, 又血統, 又亞爸, 又亞媽, 又係前4熱門馬. 所以Youtuber 最多訂閱係學野, 除馬經外, 樣樣訂閱都好撚好架! 美國佬都係先 ...
個D狗噏講馬佬得啖笑、比我真系冇謂獻醜、來來去去近績近又或爆得近就是心水貼士、真系易逗人工、個量地仲衰!

仲有屎件、我都費事再提佢!加埋老鬼河奇盡、刀可以系貼屎既!

早兩年有人話想介紹我入罵平民協會然後在曡字馬報寫狗經、佢又爆响口話冷嘢自己食好啦、多謝哂、到時咪又被限制前4:096::014:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 08:32 AM 發表 查看引用來源

個D狗噏講馬佬得啖笑、比我真系冇謂獻醜、來來去去近績近又或爆得近就是心水貼士、真系易逗人工、個量地仲衰!

仲有屎件、我都費事再提佢!加埋老鬼河奇盡、刀可以系貼屎既!

早兩年有人話想介紹我入罵平民協會然後在 ...
你都好有道德, 為左屎見每次都走落街買番張草紙, 不過唔好買錯老五馬經, 因為你唔識得在心齋主, 好難係屋企齋煮一道好菜.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-25 08:44 AM 發表 查看引用來源

你都好有道德, 為左屎見每次都走落街買番張草紙, 不過唔好買錯老五馬經, 因為你唔識得在心齋主, 好難係屋企齋煮一道好菜.
我已冇買馬經或有馬經的報纸已二十多年、屎件D極品系FB睇到!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-25 08:44 AM 發表 查看引用來源

老五系廿多年以前一個馬神老友介紹睇、我問呢張咁大張馬經OK咩、你估吓佢點答?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 08:48 AM 發表 查看引用來源

我已冇買馬經或有馬經的報纸已二十多年、屎件D極品系FB睇到!
哦, 原來若只如初見,何事秋風悲畫扇.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 08:51 AM 發表 查看引用來源

老五系廿多年以前一個馬神老友介紹睇、我問呢張咁大張馬經OK咩、你估吓佢點答?
呢條馬神佢點樣答呀.

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-25 09:16 AM 發表 查看引用來源

呢條馬神佢點樣答呀.
佢話:「我唔會睇佢D貼士、主要睇背面D風月故事、D乜Q扶x得啖笑!」

我就擺嚟睇吓、果然有味道!不過我話:「你都搞笑!$4買張馬經唔系睇馬、系睇咸濕故仔!」

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 09:27 AM 發表 查看引用來源

佢話:「我唔會睇佢D貼士、主要睇背面D風月故事、D乜Q扶x得啖笑!」

我就擺嚟睇吓、果然有味道!不過我話:「你都搞笑!$4買張馬經唔系睇馬、系睇咸濕故仔!」 ...
現時應唔夠Xvideos, 海兔影院(倫理類)咁好睇, 睇完後可上148囡囡睇吓邊件貨啱你上, 最重要都係要環保添!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆