上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-24 02:00 PM 發表 查看引用來源

劍兄,唔好收埋自己食:013:
佢啲私伙野都好勁架! 有時都會嚇你一驚!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 02:06 PM 發表 查看引用來源

佢啲私伙野都好勁架! 有時都會嚇你一驚!
識你哋咁耐,當然知啦:071:

老羊常言道、每次賽事一般只許爆2-3場、近排有幸捉到、遠至傳盛、獵狐、鑽飛鷹、近至真勇士、必妙星!

走失左路路通、燈胆等等。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 02:35 PM 發表 查看引用來源
老羊常言道、每次賽事一般只許爆2-3場、近排有幸捉到、遠至傳盛、獵狐、鑽飛鷹、近至真勇士、必妙星!

走失左路路通、燈胆等等。
呢幾隻已經夠你有排洗啦! 所以貼熱門馬不難中, 係冷門馬唔係咁多人可以中, 因為熱門馬勝出馬不外乎前4馬其中之一隻, 要中又有幾難喎! 冷門馬只有高手才可以中架! 所以你老劍就是高手.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 02:59 PM 發表 查看引用來源

呢幾隻已經夠你有排洗啦! 所以貼熱門馬不難中, 係冷門馬唔係咁多人可以中, 因為熱門馬勝出馬不外乎前4馬其中之一隻, 要中又有幾難喎! 冷門馬只有高手才可以中架! 所以你老劍就是高手. ...
不敢、老羊、你估我唔知你更是冷門高手:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 03:13 PM 發表 查看引用來源

不敢、老羊、你估我唔知你更是冷門高手:071:
你咁讚我, 我屎忽毛都鬆哂!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 03:20 PM 發表 查看引用來源

你咁讚我, 我屎忽毛都鬆哂!
好在不是後庭:014::096:

0301 初選

五班前詩

狂馬河內河馬狂
來醉夢醒夢醉來
笑走俏兒俏走笑
奔塵怪理怪塵奔

四班前詩千六

賭失注項注失賭
恩拜以誠以拜恩
先見並來並見先
爛醉天使天醉爛

四班前詩千四

星靈重賞重靈星
窮望不富不望窮
人奇快婿快奇人
兩小無猜無小兩

四班前詩千二

得力當前當力得
延綿東走東綿延
良性腦虛腦性良
變異地震地異變

四班前詩一千

日異下降下異日
地土好計好土地
烈透射人射透烈
要限見光見限要

三班前詩千四2

盈利鎖亂鎖利盈
便好參戰參便好
吉百亦及亦百吉
岩岡花寶花崗岩

三班前詩千四1

趕拼闖入闖拼趕
性伴再生再伴性
已極好評好極已
人專大奇大專人

三班前詩千二

信望靜心靜望信
海深尋珍尋深海
酒色戒懲戒色酒
變紙困營困紙變

三班前詩一千

波地爭賽爭地波
奔走風箏風走奔
私自恨痛恨自私
秀麗賓主賓麗秀

二班前詩

對外要塞要外對
下游半島半游下
盡動居心居動盡
鬥高一事一高鬥

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 04:04 PM 發表 查看引用來源

好在不是後庭:014::096:
老劍, 我一早都發覺你既記憶力係超強, 可以隨時提及以前好多年的事, 認真服左你呀! 所以賭馬好一定要有超強記憶力, 才能令靈感蜂湧而來.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 07:59 PM 發表 查看引用來源

老劍, 我一早都發覺你既記憶力係超強, 可以隨時提及以前好多年的事, 認真服左你呀! 所以賭馬好一定要有超強記憶力, 才能令靈感蜂湧而來.
話說有人傳來訃聞系前練馬師陳肉倫太太仙遊、我便又記起多年前給我遇上他到我公司辦事、我便說、當時方加拍仍未做練馬師時比貼士全中、佢辦完事之後、細细聲同我講個隻「滾滾來」仲有得W、因上次已勝、當時滿心歡喜、便通知自己友下注、我就叻過頭、射上全餐孖宝、誰知頭關開熱、隻「滾滾來」第5!

賽後報告話流鼻血!我就覺得系拉到流鼻血就真!從此以後我便永不信甚麼內幕、馬主等貼士!任何報紙貼士不看、報紙當然要買、當時未普及電腦化。

又記得我在你帖放下四隻冷門(30-40倍)、給你一一負評、才發現真的不會全爆!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆