上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-23 10:48 PM 發表 查看引用來源

我同你咁老友, 你都唔話比我聽, 認真唔夠老友喎!
當初你在山仔開帖、我胆粗粗留下星夢、果然有運一放到底、還有草原之星同龍之欣:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 12:14 AM 發表 查看引用來源

當初你在山仔開帖、我胆粗粗留下星夢、果然有運一放到底、還有草原之星同龍之欣:096:
老劍, 你認真客氣, 大家都差不多同年, 又係肥佬.你個姓同把劍一樣, 有屋簷(余)在上, 我同你差得遠.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-23 10:18 PM 發表 查看引用來源

有人告訴我、我比貼士D老友、好多都瘋狂落飛着燈、淨必妙星已有十幾個WS來祝賀!今日已有必妙星同輪倚人、我一般只給十零個人、當中應有人再傳開去、D人說信這樣的貼士好過甚麼內幕、馬房、馬主等有關人士、因為呢D ...
你都唔說我知:032::032:

睇來我又要上山學法

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-24 01:32 AM 發表 查看引用來源

你都唔說我知:032::032:
你真識開玩笑,你D馬有如神來之筆!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 12:21 AM 發表 查看引用來源

老劍, 你認真客氣, 大家都差不多同年, 又係肥佬.你個姓同把劍一樣, 有屋簷(余)在上, 我同你差得遠.
此姓是後姓、本來還有別姓、詳情不便在此透露、有朝一日我和你退隱深山再促膝閒聊、此處就留待黑仔主持大局吧。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-24 05:15 AM 發表 查看引用來源

此姓是後姓、本來還有別姓、詳情不便在此透露、有朝一日我和你退隱深山再促膝閒聊、此處就留待黑仔主持大局吧。
黑仔係冷門客, 係現時熱門下, 好難主持大局架! 我想我還有十年要在山仔紥營, 希望大家可以玩多十零年啦!

田老太果然黎完經之後特別勁:071:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-24 08:05 AM 發表 查看引用來源
田老太果然黎完經之後特別勁:071:
應該還可以繼續嚟! 拜過車公係唔同啲.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-24 08:08 AM 發表 查看引用來源

應該還可以繼續嚟! 拜過車公係唔同啲.
同練馬師一樣、除了個別弱勢騎練外、根本就是定律、輪流上台獻醜、謹記此定律、尤其比公眾馬友罵到狗血淋頭之時、捧場客開始失了信心就是出擊之日。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆