上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

Thx劍師兄,矮大師和各師兄下次見

田雞接番 精選 寶

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2020-2-23 05:05 PM 發表 查看引用來源
田雞接番 精選 寶
都係南非寶, 請問佢哋好唔好?

如果我唔系要左頭場毛田、就要尾場、無理由得三圓覓路咁小家!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-23 06:16 PM 發表 查看引用來源
如果我唔系要左頭場毛田、就要尾場、無理由得三圓覓路咁小家!
就係三完揾路中三元, 這就是提示了.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-23 06:59 PM 發表 查看引用來源

就係三完揾路中三元, 這就是提示了.
我條三宝就咁無左7千幾!超哂賠率!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-23 07:22 PM 發表 查看引用來源

我條三宝就咁無左7千幾!超哂賠率!
你一件必妙星應好過贏三寶啦! 就算唔係嘜誰嘜誰都係分得好少架!

瘦葉: 東哥, 我老公今晚要加班呀! 你識做啦!
東哥: 就係咁我一定要靠妳贏馬啩!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-23 09:56 PM 發表 查看引用來源

你一件必妙星應好過贏三寶啦! 就算唔係嘜誰嘜誰都係分得好少架!

瘦葉: 東哥, 我老公今晚要加班呀! 你識做啦!
東哥: 就係咁我一定要靠妳贏馬啩!
有人告訴我、我比貼士D老友、好多都瘋狂落飛着燈、淨必妙星已有十幾個WS來祝賀!今日已有必妙星同輪倚人、我一般只給十零個人、當中應有人再傳開去、D人說信這樣的貼士好過甚麼內幕、馬房、馬主等有關人士、因為呢D所謂內幕堅料已輸到跳樓都唔掂:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-23 10:18 PM 發表 查看引用來源

有人告訴我、我比貼士D老友、好多都瘋狂落飛着燈、淨必妙星已有十幾個WS來祝賀!今日已有必妙星同輪倚人、我一般只給十零個人、當中應有人再傳開去、D人說信這樣的貼士好過甚麼內幕、馬房、馬主等有關人士、因為呢D ...
我同你咁老友, 你都唔話比我聽, 認真唔夠老友喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-23 10:48 PM 發表 查看引用來源

我同你咁老友, 你都唔話比我聽, 認真唔夠老友喎!
老羊、別笑我!只是好運而已、你既功力我怎能及:095:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆