上一頁下一頁
發新話題

同男朋友後樓梯攪野比條傻仔見到

收藏  |  訂閱
138  22.7k

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 01:36 發表 查看引用來源

我係澳門adult expo見到佢真人啦, 真係好老喇... 45+既大叔咁...
老唔緊要 有技巧就夠同d靚仔玩 人地係專業的
我都係業餘咋 :smile_13:
令每個女性都潮吹係我既理想:smile_40:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 01:37 發表 查看引用來源

你以為啦, 佢條仔就係比spanish fly佢飲, 攪到佢好似大胃王咁...
等我下次都試下先 上次同條大波妹做 用口都玩到佢死
不過佢唔鍾意玩震蛋 仲插左爭d攞唔番出黎 :smile_42:
差d用joey咁要叫白車:smile_39:
spanish fly邊度有 下次去酒bar攞黎foc d女都好喎

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:39 AM 發表 查看引用來源

老唔緊要 有技巧就夠同d靚仔玩 人地係專業的
我都係業餘咋 :smile_13:
令每個女性都潮吹係我既理想:smile_40:
如果夏藯姨有技巧, 咁夠唔夠同靚妹玩???

你呢篇野既意思即係同你出出下街然後有人望一望你~~你地就走打打人無分別囉!!!咁驚人望 帶住面具出街啦c 姐!!

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-14 01:47 發表 查看引用來源

如果夏藯姨有技巧, 咁夠唔夠同靚妹玩???
男人同女人要既係唔同野
男既係靚女同身材
女既要下面大, 技巧 同高潮

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:55 AM 發表 查看引用來源

男人同女人要既係唔同野
男既係靚女同身材
女既要下面大, 技巧 同高潮
借呢個機會問問大家~~各位c 兄~~如果有條女比你地簡~~你地會簡樣先~~定身材先~~~.....我一定簡樣先~

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-14 02:08 發表 查看引用來源

借呢個機會問問大家~~各位c 兄~~如果有條女比你地簡~~你地會簡樣先~~定身材先~~~.....我一定簡樣先~
樣靚 身材正 叫床聲要淫
咩都要玩 唔理34567play
至緊要d西水要長流

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 02:14 AM 發表 查看引用來源

樣靚 身材正 叫床聲要淫
咩都要玩 唔理34567play
至緊要d西水要長流
我意思係有1條女樣索既~~但飛機場~~~有條女身材非常正既(正既定義同返你個標準就得)但好q樣衰~~你簡邊個~?

引用:
原帖由 yumi888 於 2008-12-13 07:02 PM 發表 查看引用來源
好耐冇post野,
見得閒post番段野先,
之前有一晚同男朋友仔拍完拖行完街街,
咁佢就送我返屋企,
o個時都差唔多成12點,
佢話送埋我上樓,
上到樓條死仔話好耐冇試過後樓梯攪,
捉左我去後樓梯度又摸又摷,
摷到人地 ...
你老母湊大你咁辛苦...係公眾地方做埋D咁既野.......自己條仔又走去打有問題既人....仲以為好撚有型....

你哩D唔係叫引人入性.....你哩D係叫引人打你....咁撚樣既狗男女都有....睇下你第時生個有問題既BB 你點算....

if I were the 傻仔, I would say I have your sex video and ask you to have ONS with me, if not I'll post on youtube!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆