上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

PK得三件上!唔通比機會毛田?

引用:
原帖由 Rajor 於 2020-2-16 11:06 PM 發表 查看引用來源
皇龍大將 怎樣計到 孖寶飛又唔似樣
第一你有無睇我一早提及如二場翡翠條鳳同大石有關就一早預計正有關, 雖然條老鳳不中, 同樣係自己友開平海, 都係計劃無變, 何妨團結已有手影. 所以無A計劃, 就用B計劃去估, 不中不遠. 最重要一點就係加減11分那件婦日贏得咁熱, 下面又點會唔冷呢?  這就是陰陽論之好處.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-17 10:44 AM 發表 查看引用來源
PK得三件上!唔通比機會毛田?
照睇係霸度.

一課前詩

齡高但壯但高齡 靈光八號發鋼鈴
學能先化先能學 鱷臨天下添林惡
儒學介紹介學儒 娛樂大少帶落雨
同方進據進方同 洪荒駿駒盡放熊

清代衙署中差役 睇春公笑到碌地
日日係咁好過癮

二課前詩

鹿巡請纓請巡鹿 綠駿精英正盡碌
將恩成效成恩將 賞心星猩猩深上
差勁攻塞攻勁差 嘉應風采馮應嫁
共弄多元多弄共 雄龍窿紅紅又濃

中方霸主代表慢 扻頭埋牆將過認

三課前詩

好錯成串成串好 保羅承傳姓羅好
誰過改造改過誰 隨我來前耐何除
死淨氣喘氣淨死 喜勁驥喜企徑戲
潑激狡賊狡激潑 活力爆發包爍濶

買定離手快要開 想贏唔只一個莊

我是新手,師兄寮國之光點睇?

引用:
原帖由 469129 於 2020-2-17 01:20 PM 發表 查看引用來源
我是新手,師兄寮國之光點睇?
佢都名比你叫, 老的喎, 何來重有光呢? 最重要一點就係無交過一點兒入場貴. 摩巴合作五次, 只有長頸鹿食得出, 應唔睇好.

林伯今次氹唔氹到妹妹仔一笑:013:

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-17 03:21 PM 發表 查看引用來源
林伯今次氹唔氹到妹妹仔一笑:013:
論時間都係數一數二馬, 臨場睇吓條高妹有無蒲頭先. 因為除馬主親友外無得入內. 睇吓林伯著條短褲, 是否想露械呀? 側聞林伯係日本訂左個娃娃, 個樣同高妹一模一樣喎! 最肉緊都係重攞埋個撬出馬添, 可能怕度門撬唔開.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆