上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  223.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-13 08:20 PM 發表 查看引用來源
呢隻下游半(圖6号)上次唔系受阻已入三甲、沿途包尾、入直路受阻兩次、尤其終點前抽起、今次上班跑換埋人應可入三甲!

[attach]12139220[/attach] [attach]12139221[/attach] ...
老霍好有耐性,唔知使唔使落返三班先郁手,同場都有隻灰色神獸尼幾場已經跑得好近,肥仔又想落班郁?

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-13 08:51 PM 發表 查看引用來源

老霍好有耐性,唔知使唔使落返三班先郁手,同場都有隻灰色神獸尼幾場已經跑得好近,肥仔又想落班郁?
佢根本系3班、今次越級挑戰。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-13 09:19 PM 發表 查看引用來源

佢根本系3班、今次越級挑戰。
佢應該差2分落班,上次係85分三班賽,今次跑正常二班

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-13 08:20 PM 發表 查看引用來源
呢隻下游半(圖6号)上次唔系受阻已入三甲、沿途包尾、入直路受阻兩次、尤其終點前抽起、今次上班跑換埋人應可入三甲!

[attach]12139220[/attach] [attach]12139221[/attach] ...
那壓力場對手多到收不盡, 有無三甲都成問題. 不過只有那條大眼仔值得一信就係冷門友而已. 何妨霍利合作50%上命率都在谷, 如困係霍郭就唔同講法. 都係睇臨場才知是否會有三甲呢?

你們好

事事清代得1倍!編場佬又會放系三T次關咁益馬友!唔明!唔通有凍蹄!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-15 04:14 PM 發表 查看引用來源 事事清代得1倍!編場佬又會放系三T次關咁益馬友!唔明!唔通有凍蹄!
邊隻?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-13 11:46 AM 發表 查看引用來源
確診數字突然急速上升、比昨日多萬五、嘩!咪有排搞:095:

[attach]12139093[/attach]
老劍, 你唔係需要到投注站打個白鴿轉啩!

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-15 08:09 PM 發表 查看引用來源

老劍, 你唔係需要到投注站打個白鴿轉啩!
不關我事:071:

引用:
原帖由 karpa 於 2020-2-15 08:07 PM 發表 查看引用來源

邊隻?
係五場, 賭佢時時會清袋.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆