上一頁下一頁
發新話題

同男朋友後樓梯攪野比條傻仔見到

收藏  |  訂閱
138  22.7k

引用:
原帖由 lee329 於 2008-12-14 01:24 發表 查看引用來源
OK,就當鐘意打野戰唔係問題,但係比人睇到唔知羞走人不特止,仲夠膽死打人先變態!咩世界呀?
家下好多香港人都係咁 咩都想去玩 但個人又唔玩得

引用:
原帖由 hkmarlboro 於 2008-12-13 07:06 PM 發表 查看引用來源
無錢開房呀?  仲要打左佢幾拳,狗男女:smile_39:

殘障人士都蝦 :smile_39:    鬼唔望妳都生個殘障人士:smile_38:
x2....有無攪錯

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:26 AM 發表

都唔知有乜咁好睇..又唔係加藤鷹:smile_30:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:24 發表 查看引用來源

果個人好可憐lor:smile_13:
傻仔真係最可憐 不過算喇 當入場費
最抵果個係佢條仔 有得滿足願意 又有得扮英雄:smile_30:
低b仔行為

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:28 發表 查看引用來源

都唔知有乜咁好睇..又唔係加藤鷹:smile_30:
加藤鷹老喇 等我幫佢做埋佢果份工作 :smile_40:

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:28 AM 發表

傻仔真係最可憐 不過算喇 當入場費
最抵果個係佢條仔 有得滿足願意 又有得扮英雄:smile_30:
低b仔行為
打人果個先係傻仔:smile_30:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:25 發表 查看引用來源

你想像力都幾豐富喎
有咩豐富 但好明顯你張相有d野喎
不如你post左大d 比各大c兄滿足一番
哈 你條仔又會唔會好似佢條仔咁打我啊
好能驚啊

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:26 AM 發表 查看引用來源
好似小偷偷野時比人發現,唔走人不特止,仲要打人! :smile_39:
咁夠彊就唔好做小偷,做拎AK47個D賊王啦! :smile_34:

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-12-14 01:29 AM 發表

加藤鷹老喇 等我幫佢做埋佢果份工作 :smile_40:
但係佢仲好man ....

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:30 發表 查看引用來源

打人果個先係傻仔:smile_30:
又唔可以咁講 係小朋友
唔識處理呢d野
個女仔肯後樓梯做 即係都唔怕喇
咪一齊玩3p囉
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆