上一頁下一頁
發新話題

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

收藏  |  訂閱
138  9.1k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-8 10:04 發表 查看引用來源

我都試過係酒店,我先到換好衫等SP, 佢一開門我地就咀,佢手渣我波,我手拉佢褲鍊,一路咀一路去張床,SP除咗我嘅黑絲綁住我對手,無反抗甘被佢屌咗煱,但都未出。。。。。。。 ...
我都試過呀,有一次睇完戲之後反酒店,一入房,就係梳發咀,之後我坐上去磨下先,之後就入左,之後就去反張床度😏😏😏

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-7-8 11:58 發表 查看引用來源
最快都係一上車 sp fd摷我上下
但埋牙另一次就係一入房ons推我落床 上套即吊 完成大家成身都完整XD
哈哈,呢個我都試過,除晒嘅時間就係佢要沖涼走

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-7-8 12:34 發表 查看引用來源
我都試過呀,有一次睇完戲之後反酒店,一入房,就係梳發咀,之後我坐上去磨下先,之後就入左,之後就去反張床度😏😏😏
睇戲揸夠就爆房,不變定律

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-11 00:02 發表 查看引用來源

唔一定嫁,有時可能係
开场吹一箫,吹完摔一摔
臨完埸又吹多次,跟住先去飲下汽酒
夠mood先會去爆房

一部电影两个钟,真係揸足两个钟,岀來條女好似隆咗胸咁😂

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-11 00:02 發表 查看引用來源

睇戲果時咩都冇做過,靜睇戲炸🤣
哈哈佢一路睇,一路埃羅我膊頭,之後我勁想摸佢J但唔夠手長,唯有佢拖我隻手🥰

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-8 10:04 發表 查看引用來源

我都試過係酒店,我先到換好衫等SP, 佢一開門我地就咀,佢手渣我波,我手拉佢褲鍊,一路咀一路去張床,SP除咗我嘅黑絲綁住我對手,無反抗甘被佢屌咗煱,但都未出。。。。。。。 ...
我sp要我每次都唔準我戴bra 同著底底,要著裙方便佢隨時搞

引用:
原帖由 樂天兒 於 2020-7-23 08:19 發表 查看引用來源
我sp要我每次都唔準我戴bra 同著底底,要著裙方便佢隨時搞
咁試過係邊度搞呀?

拉咗入殘廁做....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-23 20:21 發表 查看引用來源
拉咗入殘廁做....
正喎!😏😏😏😏依家都喜歡嗎?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-23 20:21 發表 查看引用來源
拉咗入殘廁做....
我有小小潔癖,殘廁係我唯一一個吾會考慮野戰嘅地方

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆