上一頁下一頁
發新話題

我同老公個車房佬偷食 (p.7 繼續)

收藏  |  訂閱
149  59.9k

引用:
原帖由 tqny 於 2013-11-27 07:57 PM 發表 查看引用來源
譚太,我都識整車的
咁你大唔大隻先?

引用:
原帖由 ecolamp 於 2013-11-27 09:09 PM 發表 查看引用來源
試過最多幾P吖?
4p

譚C奶唔彩我啦

一個星期之後老公又同我攞架車去亞細到整, 我知要去見亞細, 所以特登著見貼身吊帶低胸背心同短裙,bra同底褲都唔著, 預備同亞細做餐飽.  去到車房, 見到亞細著住件貼身TSHIRT 同工人褲, 我即刻諗番起上次俾佢屌嘅情境, 攪到我下面已經開始濕. 老公同佢講要點整, 但係亞細就淨係眼金金咁望實我. 我就趁老公睇唔到, 用左手拉低衫領露左邊半粒LIN頭俾亞細睇, 佢即刻淫笑知道又有得扑我. 我跟住問亞細借廁所, 佢就話 ‘我帶你去吖?’就係咁我就同亞細上咗樓上,老公就喺下面等. 一上到去, 亞細就攬實我打咖撚, 對手就伸晒入我件衫到搾我對波. 我都唔執輸,一嘢就除咗佢件TSHIRT,再直接伸隻左手入佢條底褲搾佢條GER,! 佢咁快就硬晒啦! 佢見我咁放就話 ‘搾到我碌嘢咁實,好掛住佢?’我就好嗲咁話‘老公話要嚟揾你, 我心急到連底褲都無著就嚟啦,你話我掛唔掛住你呢?’佢一聽到我話無著底褲, 即刻伸隻右手入我條裙, 一嘢就摸到我個, 然後佢笑淫淫咁話‘咁快就濕撚晒哪? 今日想我屌你幾多?’我就好姣咁話‘你話幾多鑊咪幾多鑊囉’

佢即刻好賤咁話 ‘你咁聽話,我獎你食條大腸先啦!’我即刻對住佢好淫咁笑,然後跪低,隔住佢條工人褲用塊面嚟hi佢條嘢,嘩!又大又硬呀!然後我用口隔住佢條褲含佢條嘢,搞到佢話 ‘你睇你餓到。。’我都唔理佢話我,因為我真係飢渴。於是我除晒佢工人褲同底褲,佢條奔周行到扯晒向上,我急不及待就將佢個龜頭含入口,好用心咁啜我呢個寶貝。亞細即刻好爽咁話
!哦。。好撚正!’ 唔只咁,佢仲大聲同我老公講 ‘譚生呀,譚太話好餓我俾緊啲嘢佢食,叫你等一陣喎。’ 我真係俾佢嚇一跳,我個口含住佢碌嘢望實佢,就聽到老公答 ‘俾腸佢食啦!我老婆鐘意食粗嗰啲,你有就幫我餵飽佢啦!’ 我哋聽到都嚇咗一跳,不過亞細就好得戚咁話 ‘我有條粗嘅,大家咁熟,我實幫你餵飽你老婆嘅。。’ 我老公就話 ‘老婆你慢慢食喇,食完唔夠叫亞細再俾你啦!我走先啦!’ 我都未答亞細就搶住話 ‘譚生,我會幫你搞掂你老婆咖喇!’ 佢即刻笑淫淫咁望住我話 ‘你老公無撚用餵你唔飽,宜家開到口俾你任我喎,咁你點先?’ 我企番起身攬住佢條頸話 ‘我要吸乾你,到你見到你老婆都唔硬…’

然後我擰轉身拿起條裙貼實佢,用個屁股壓住佢碌嘢,再擰個頭望住佢好淫咁話 ‘唔。。你好硬呀。。' 亞細就伸對手入我件衫揸我個波,望住我話 ‘上次
完你我已經冇興趣我老婆啦! 今日你唔俾我夠都唔駛至意走呀!’ 一講完就即刻除咗我件衫,咀落嚟同我打咖撚,然後推我埋牆,用條ger壓入我屁股罅,上上下下咁磨,搞到我淫叫 '唔。。好粗呀。。' 佢見我咁淫就話 ‘想要就高個蘿俾我啦 !' 我諗都唔駛諗,即刻雙手噤住牆,gut高個蘿任佢。亞細無即刻我,佢揭開我條裙,對手係我個屁股到又摸又揸,然後話 '結咗婚咁耐都keep得咁好,又gut又firm,點忍得到唔你呀!'  一講完佢就成條ger一下插晒入嚟,我即刻爽到大叫 '呀!!' 佢揸實我屁股繼續大力好深咁插,到拍拍聲,我就勁淫咁叫 ‘呀!!呀!!'  亞細亦喺到嗌 ‘嗚。。嗚。。你個好撚緊呀! 。。'  聽到佢咁講我仲high,然後我做主動前後郁被佢插,仲好淫咁望著佢喺到呻吟 '嗯。。你條嘢好粗啊。。嗯。。嗯。。' 佢俾我搞到勁high ‘啊。。你老味!咁撚淫。。吸到我就出喇。。'  跟住佢做番主動揸實我個波勁快咁插我,我俾佢塞到好漲,磨得我下面好舒服呀!唔只我喺到high,亞細一路一路透晒大氣 '譚太,你好撚好呀!啊。。我要射啦。。。'  我一聽到佢話要射,我即刻話 ‘亞細,射喺我裡面。。。'  佢聽到即刻發力狂插,我同佢都好大聲咁嗌,佢插咗10下到就叫 '啊。。啊。。啊。。。。'  然後就射晒喺我入面。佢嗚落嚟錫我背脊,再令我過去同我打咖撚,佢條嘢仲好實咁喺我入面。佢話 ‘譚太,你越嚟越好喎。。'  我就好嗲咁話 ‘咦。。你搞到人咁仲笑人,我仲未嚟呀。。。'  亞細就笑淫淫咁話 ‘知你大食㗎啦。。我揾埋個嚟餵飽你,你睇佢扯到行晒啦。。。'  我一望估唔到會係....

引用:
原帖由 cuminmepls2000 於 2013-11-28 10:23 AM 發表 查看引用來源
一個星期之後老公又同我攞架車去亞細到整, 我知要去見亞細, 所以特登著見貼身吊帶低胸背心同短裙,bra同底褲都唔著, 預備同亞細做餐飽.  去到車房, 見到亞細著住件貼身TSHIRT 同工人褲, 我即刻諗番起上次俾佢屌 ...
嘩嘩,好激好正呀。
我都好大隻嫁,不過係肥獅大隻:d

正到爆炸,硬到不得了

引用:
原帖由 cuminmepls2000 於 2013-11-28 10:23 AM 發表 查看引用來源
一個星期之後老公又同我攞架車去亞細到整, 我知要去見亞細, 所以特登著見貼身吊帶低胸背心同短裙,bra同底褲都唔著, 預備同亞細做餐飽.  去到車房, 見到亞細著住件貼身TSHIRT 同工人褲, 我即刻諗番起上次俾佢屌 ...
譚太的確好主動,支持妳,我一般大隻啦

引用:
原帖由 nikeball 於 2013-11-28 10:44 AM 發表 查看引用來源
正到爆炸,硬到不得了

硬到點先?

引用:
原帖由 tqny 於 2013-11-28 10:45 AM 發表 查看引用來源
譚太的確好主動,支持妳,我一般大隻啦
要自己都enjoy就要主動啲㗎喇。。

等下集!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆