上一頁下一頁
發新話題

食精中女私日記 (第十九話#274)

收藏  |  訂閱
292  224.9k

引用:
原帖由 eeyoreeyore 於 2011-12-6 09:06 PM 發表 查看引用來源
尖頭is the best.

How tall r u Amy!?
留意第一話啦

吾好意思看漏了

176,wow. With 4 inch heels u must look damn sexc

第五話

『呀D…大力D…原來屌西咁撚high唔好俾佢停邊個得閒既過黎入埋我屎眼,我屎眼鬆D好入D…oo其他人繼續唔好俾我個口得閒講o正呀我唔得啦囉哂出黎顏射啦!』

每一次發春夢我都會諗起群交同肛交,每次都係得我一個女人,今次發夢亦都唔例如,不過人數就得三人。其實我自己覺得愈多人就愈好,但都會覺得人多手腳亂,我估以我呢個老處女黎講最多可以應付到唔多過十個。

而家公司多左個血氣方剛,出野快回氣仲快既咸濕仔,為左我以後都繼續有精飲有撚含,我好應該用心打扮一下去引鳩呢個麻甩仔,但係話哂我都係經理,唔可以著得太o靚妹,始終一套行政套裝就無走雞,唯有odetail位度執一執。揀左一條透明既T-back底褲,一件近乎透明既白色長袖細碼恤衫,同一條膝上6吋既迷你套裝衫,另外一對白色四吋尖頭漆皮高爭鞋,再化行個妝,搞掂出門口。

一返到公司就見到龍仔上住咸網摸緊自己碌鳩,我行埋去捱近佢個partition放對奶上去問『飛機仔晨操呀?今日黎左未呀?駛唔駛幫手呀?』

『老細早晨,今日第一次不過唔夠硬,可能公司block左好多我睇開o既咸網,如果老細肯幫口就好啦

死仔包梗係尋日食過返尋味,一路咋住自己碌鳩慢慢上下chok住一路同我傾計。其實龍仔都幾大條,我估最少都有18cm,尋日俾佢屌我個口o個時都頂到我喉嚨,好彩無嘔到。

『唔好再叫我老細啦,叫我Amy啦。不過我對出精腳今日無著姣西絲襪喎,剩係得對白色四吋漆皮高爭鞋,你出唔出到架?』

『等我望真d…Amy姐其實妳唔著絲襪仲正過著左絲襪喎又白又滑,特別係個腳背位,週街d港女個個腳背位都曬到黑哂,但妳仲係好白滑,我一定出到精,你要我出幾多次,出到你唔想要我繼續出都仲得。』

識貨喎,不柱我平日花咁多時間保養自己對腳,死咸濕仔又幾快上手,搞到我未開工已經心郁郁。

『反正我未食早餐,餵我食腸仔煎雙蛋都好,跟我入房』

Good post Amy.

Keep them cummmmin

第六話

一齊入左房之後,我就吩咐龍仔除左條褲再坐上梳化,而我就跪oo係龍仔面前用手捽佢碌鳩,愈捽愈硬我就開始落口,清理佢鳩頭上面D黏液。

Amy姐又話想食腸仔煎雙蛋既?雙蛋呢?』龍仔指住自己個春袋,示意要我連袋底都奶埋。

聽到龍仔要求,我就托起佢對大脾,由屎眼開始舔到上春袋,再啜實兩粒波子。

『屌妳丫連屎眼都肯舔,妳咁撚淫賤既?』

『多事,腸仔煎雙蛋加奶試過未呀?』講完我就企返起身行返去自己位度,除左件外套再解開恤衫d鈕,再o係手袋度囉支KY出黎,然後行到龍仔面前M字腳踎底,抽對奶出黎再查左D KY去乳溝度。

『嘩老細,妳對波大撚過排球喎,係唔係G奶黎架?』

『唔知呢,我無認真度過,不過帶bra我就帶G cup既。鐘唔鐘意俾人舔屎眼?』

『好舒服,但唔該唔好同我通櫃,睇咸片我都鐘意睇肛交片,我都好想試下屌鳩D淫賤女人個屎眼。』龍仔愈講愈興奮,而我就用對查左KYG奶夾實佢碌鳩,一路夾一路上下chok,不停用對波捽鳩佢,而突左出黎既鳩頭就含到實一實。

『你都幾撚粗長喎,俾我對波夾撚住都仲突到個鳩頭出黎俾我含。』

Amy姐,我今日想玩顏射四眼淫賤女經理,陣間唔好含咁實

『而家幾時輪到你話事?阿姐話左要食早餐,你射阿姐塊面我陣緊食風呀?』

話口未完龍仔就彈起身推底我,然後騎住我對波,碌鳩仲對住我塊面。比佢騎到實一實連手都郁唔到,佢就o係我面前打住飛機咁講『我理撚得你丫,而家我唔係要你批准,純粹係知會聲你o正呀』唔駛一陣,條死仔包就走左火,射到我一面都係,唔止塊面,就連眼鏡、頭髮同鼻哥窿都有,就o係我enjoy緊俾人顏射、唔知情既時候龍仔囉左個電話出黎將我成面精既樣影低左

引用:
原帖由 sexyamylo 於 2011-12-6 11:27 PM 發表 查看引用來源
第六話
一齊入左房之後,我就吩咐龍仔除左條褲再坐上梳化,而我就跪o左o係龍仔面前用手捽佢碌鳩,愈捽愈硬我就開始落口,清理佢鳩頭上面D黏液。

『Amy姐又話想食腸仔煎雙蛋既?雙蛋呢?』龍仔指住自己個春袋, ...
嘩~~~又有得食,真係正.
咁妳一日最多食幾多次精呀?

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-12-7 10:21 AM 發表 查看引用來源

嘩~~~又有得食,真係正.
咁妳一日最多食幾多次精呀?
公司入面都係兩三次啫,嚟緊唔會剩係寫食精

引用:
原帖由 sexyamylo 於 2011-12-7 11:21 AM 發表 查看引用來源

公司入面都係兩三次啫,嚟緊唔會剩係寫食精

咁今日食左未?

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-12-7 11:51 AM 發表 查看引用來源

咁今日食左未?
今日忙d, 未呀

見你寫得咁投入同精彩,我都想請你食精.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆