我的經歷~骨妹孽緣~

收藏  |  訂閱
19  36.7k

我的經歷~骨妹孽緣~

係大約一年前,我遇過一次孽緣,差點鑄成大錯,在此同大家分享一下。

係大約一年前的一個晚上,路經過一間足店,個間足店而家仲係度。個晚見到一個骨妹係度派傳單,望落去個骨妹身材均勻,頭髮

長長眼大大,同鍾x桐真係好似,個骨妹見我望住佢,就問我試吾試下,大家一拍即合。

上到房知道個骨妹叫YY,按part 1個時,我見YY個樣最多都係大約25歲左右,都係細我不足8年(本人3x歲),好奇之下問左YY好多

野,YY話佢老公成6x歲,生左一個仔(睇身形真係吾似),又講左好野比我聽,我都係聽完就算(根本真假得佢知),按完part 1就推

油起機。第一次去完,覺得佢服務幾細心,任我點抽水都無問題,所以過左無耐又去第二次。

第二次同YY房度,part 1根本無按過,YY全程坐係床邊任我抽水,推油起機個時,YY主動同我濕吻,完事後就記底左YY手提。第三

次去,一入房YY就訓係我身邊,主動除我褲摸我下體,大家摸摸下,我除左YY上身衣服,壓係YY身上吸啜YY乳頭,又伸手入YY褲

入面摸YY下體,大家互摸左約半個鐘,就推油起機。

過左無耐,打比YY個時,YY特然約我食晚飯,同佢食完飯埋左單諗住反去足店玩,點知YY話想去開房,我問幾錢?

YY就講:我又無話收錢。係便利店買左二個避孕套,就上左去一間賓館,一齊沖完涼就上床扑野,個晚扑左佢二次,試過好多吾同

體位,事後我亦主動比左小小錢YY飲茶。扑過YY一次之後,第二次開房係我主動提出,第二次開房個時,沖完涼上到床,YY扒係

我下體前面,主動替我口交,之後幫我帶套,YY坐係我身上自己搖動身體,第二次開房都係扑左二次,全程YY好主動。

但係事後係床上休息個時,YY特然話想同佢老公離婚,離婚後個仔跟佢老公,一路講多好野。我開始意識到,我地關係應該結束。

所以YY一路講,我只係一路聽,最後比左小小錢YY就退房。好坦白講,我亦係有家室,亦係有子女,始終若果因為YY而影響到自

已子女,作為父親我實在吾忍心,所以這次之後,就再無同YY聯絡。YY打過比我兩次,我都無聽電話,YY自此亦再無打電話比

我。 

好在你知道自己應該做梗咩,玩完就算啦!

:smile_o01: 那間足仔pm小弟

正wo..
ching @@

邊間啊????pm me @@

請PM我提供地址与電話

Thanks for sharing your story.  CHING has done a good job in terminating this "relationship" from going on.  Her desire was very obvious.  She was looking for a secured replacement of her husband.

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2012-2-9 03:06 AM 發表 查看引用來源
係大約一年前,我遇過一次孽緣,差點鑄成大錯,在此同大家分享一下。

係大約一年前的一個晚上,路經過一間足店,個間足店而家仲係度。個晚見到一個骨妹係度派傳單,望落去個骨妹身材均勻,頭髮

長長眼大大,同 ...
very touching, thanks for sharing, fully support your decision

師兄:咁就抵讚。

sorry!!! i no pm:smile_38:

前往最後回覆