骨場所謂的中醫師是正宗的嗎?(因為見D相都係靚仔靚女)

收藏  |  訂閱
11  754

骨場所謂的中醫師是正宗的嗎?(因為見D相都係靚仔靚女)

我有次係太平洋休閒中心等Lift時見到棟墻上面掛住好多靚仔靚女的相片,介紹係中醫師,其中以靚仔居多,有無邊位C兄C姐知道呢個中醫師係真的正宗識中醫呢?還是其實係類似男人所獨有的咩前列腺按摩的另類稱呼呢?:smile_o01:

通常叫中医的都真係有中醫上崗証,專做推拿理療。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 查看引用來源
通常叫中医的都真係有中醫上崗証,專做推拿理療。
因為我見到D相個個都後生靚仔,所以覺得好似有特別意思甘!:smile_30:

真中醫

我試過一個廿零歲

幾令

全場老正

去田貝加洋城吧

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-30 11:52 AM 發表 查看引用來源

因為我見到D相個個都後生靚仔,所以覺得好似有特別意思甘!:smile_30:
有D又真係幾好的,我都溝過一個女中醫。

引用:
原帖由 硬交沈睡者 於 2009-6-30 10:24 PM 發表 查看引用來源
去田貝加洋城吧
樓主要搵靚仔男中醫喎!!

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-6-25 05:08 PM 發表 查看引用來源
我有次係太平洋休閒中心等Lift時見到棟墻上面掛住好多靚仔靚女的相片,介紹係中醫師,其中以靚仔居多,有無邊位C兄C姐知道呢個中醫師係真的正宗識中醫呢?還是其實係類似男人所獨有的咩前列腺按摩的另類稱呼呢?:smi ...
我上去正骨一定中醫, 我條腰以前傷過而且我常拋火罐, 一般中式班女都不知所謂, 無力又唔準, 錢事小時間事大, 年紀有大有細, 我就鐘意搵男盲公, 一般有保証, 無盲公就無所謂, 按得好貼事唔怕俾多, 取咭片, 大陸人流動性很大, 一排無去可能會唔見

按摩其實是中醫的其中一個分支.
要成為一個中醫按摩師是要上一個
四年的大專課程的.要考很多門科目的.
絕對不同那些學了一星期就出來做的
一般按摩女可比.而且盲人的手感會比
正常人更敏感.更專心.可以摸到人體內
肌肉骨胳的異常用手法加以去處理.

引用:
原帖由 leung0788 於 2009-7-2 12:53 AM 發表 查看引用來源
按摩其實是中醫的其中一個分支.
要成為一個中醫按摩師是要上一個
四年的大專課程的.要考很多門科目的.
絕對不同那些學了一星期就出來做的
一般按摩女可比.而且盲人的手感會比
正常人更敏感.更專心.可以摸到人體 ...
搵過兩次盲人按摩,
佢地都係按穴道,
好鬼痛,
而且你越嗌痛佢地就越用力,
怕怕!!:smile_o03: :smile_o03:

前往最後回覆