上一頁下一頁
發新話題

囡囡有咩飢渴既性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
129  16.1k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 17:52 發表 查看引用來源
俾佢睇下樣辦,可能心動。

哇...........好勁揪..........彎J???

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-10 17:54 發表 查看引用來源
哈哈~咁就真系好玩呀😅👍
係架....好有強姦feel

妳會唔會扮反抗先🤭
引用:
原帖由 失常少女 於 2021-12-10 19:22 發表 查看引用來源
係架....好有強姦feel

留落荒島,沖涼沖到一半俾人從後抽插,再用手指塞口
仲要係認識嘅人,有幻想過會一齊個類

服侍一個朱古力色大隻肌肉男, 赤裸上身嘅, 俾佢紥起我無情咁鞭打, 打到半死然後自己除褲要我幫佢含條友身上都係汗, 痴立立, 明顯係未沖涼, 啫啫一大陣味但係又好性感
同佢含到自己都有感覺, 之後佢要插我, 我欲拒還迎咁俾佢, 肌肉男持久力超強, 插極都唔射, 搞到我都有D痛但又好high

之後索性採取主動配合同佢做, 識用嘅體位都用齊, 最後佢咆吼一聲, 捉起我將D精全部射晒喺我面上, 好大灘, 味道好重, 要睇住我全部推返晒入口吞落肚先肯放我, 但我居然中意咗同佢做, 交換contact 然後定期搵佢開餐, 條件係以後每一次佢都要同樣咁嘅流程對我
交往時間長咗最後我仲愛上埋佢, 做咗佢老婆的🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 20:00 發表 查看引用來源
服侍一個朱古力色大隻肌肉男, 赤裸上身嘅, 俾佢紥起我無情咁鞭打, 打到半死然後自己除褲要我幫佢含條友身上都係汗, 痴立立, 明顯係未沖涼, 啫啫一大陣味但係又好性感
同佢含到自己都有感覺, 之後佢要插我, 我欲拒還 ...
哈哈,師姐,你要嘅話,呢度好多大隻肌肉男可以令你幻想成真

好鬼鍾意妳呢種喜歡男人原汁原味嘅女人,我都覺得奶未沖涼嘅女人特別正,最正就係一路屌,一路打到妳屎忽紅晒。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-10 20:00 發表 查看引用來源
同佢含到自己都有感覺, 之後佢要插我, 我欲拒還 ...

人家而家老公限定啦!無行啦!
引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-10 20:05 發表 查看引用來源

哈哈,師姐,你要嘅話,呢度好多大隻肌肉男可以令你幻想成真

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 20:07 發表 查看引用來源
人家而家老公限定啦!無行啦!

老公限定完,可能有感謝祭呢,哈哈

最好有福袋賣添(*^3^)
引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-12-10 20:10 發表 查看引用來源

老公限定完,可能有感謝祭呢,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆