同企街濑閪

收藏  |  訂閱
37  5.8k

回覆 22# 西九理性的羊羊 的帖子

維記間間不同價,平日都要5 600,週末800。。。講緊過一晚夜至中午先退房。。。但比得呢D價不如去正式酒店住一日,500 600 800 1000乜都有啦。。。

食鸡食鮑魚,梗要原汁原味,用野墊,岸九!!

回覆 2# 西九理性的羊羊 的帖子

怕就吾好乃,乃就吾好怕,你都甘老,死就一世,吾死大大大大半世,怕條七咩????又痕又怕痛,正岸九!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-1-13 11:19 發表 查看引用來源
怕就吾好乃,乃就吾好怕,你都甘老,死就一世,吾死大大大大半世,怕條七咩????又痕又怕痛,正岸九!!
我屌五十人仔企亍都係中出,唔使用梗唔用!

回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

老鷄蟲七爺有吉士,百毒不侵。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-1-13 13:06 發表 查看引用來源
老鷄蟲七爺有吉士,百毒不侵。
愛之毒見到阿七,愛之吾夠運!!
阿七食愛之毒,如阿七食点心!!
阿七由十八歲,無套叫鷄叫到八十歲,瘡無
生一粒!!!
真真真真真,無講大話!!
信不信由你,
反正我信到加零一!!
(無套叫鷄而無事,係受过專業人士所為,小朋友萬勿模仿,否則生瘡生到脚止尾!!哈哈哈)

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-1-17 14:28 發表 查看引用來源

愛之毒見到阿七,愛之吾夠運!!
阿七食愛之毒,如阿七食点心!!
阿七由十八歲,無套叫鷄叫到八十歲,瘡無
生一粒!!!
真真真真真,無講大話!!
信不信由你,
反正我信到加零一!!
(無套叫鷄而無事,係受过專業人士所為,小朋友萬勿模仿,否則生瘡生到脚 ...
所以叫鸡帶套,濑閪用套飧

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-1-30 10:07 發表 查看引用來源
所以叫鸡帶套,濑閪用套飧400003814000038140000381
中出五十文鸡一出掹鸠,疴大尿,洗能

前往最後回覆