上一頁下一頁
發新話題

我的按摩師

收藏  |  訂閱
229  51.2k

回覆 16# skin@kathy 的帖子

下次喺自己屋企同BF玩鎖住你,又另一種感覺

我深圳條女非常喜歡按摩,尤其是按胸,每次北上找她,晚飯後的節目必定是按摩

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2021-11-24 23:17 發表 查看引用來源
我深圳條女非常喜歡按摩,尤其是按胸,每次北上找她,晚飯後的節目必定是按摩
每個女人都喜歡給自己喜歡的男人摸胸架啦😅🥰🥰

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-24 17:22 發表 查看引用來源

yes, 矇住眼真係好正
現實的體感加漆黑的幻想,加上有av回憶系正,最後系咪引你加錢按胸

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-23 20:48 發表 查看引用來源
上個月,去美容院做body spa,平時幫我做開個按摩師放假,安排左新黎嘅阿May幫我,阿May先用毛巾遮住我對眼,跟住拉開我身上條毛巾,然後問我係咪36D,話我對波好大,要唔要加錢按胸,我話唔駛,跟住就開始按,按大腿時,may將我對腳屈曲然後 ...
中指加無名指就係女人的陽具,識轉彎,而且永遠唔會軟

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-23 20:48 發表 查看引用來源
上個月,去美容院做body spa,平時幫我做開個按摩師放假,安排左新黎嘅阿May幫我,阿May先用毛巾遮住我對眼,跟住拉開我身上條毛巾,然後問我係咪36D,話我對波好大,要唔要加錢按胸,我話唔駛,跟住就開始按,按大腿時,may將我對腳屈曲然後 ...
點解要蒙住眼?
如果有其他人入咗嚟你都唔知 ,畀人睇曬你全相,甚至影埋相咁咪好大鑊。

睇到發表, 都知道十分刺激.
引用:
原帖由 sk263 於 2021-11-24 00:15 發表 查看引用來源
我同女朋友去按摩都有類似經歷,沖完涼先去大堂休息室食啲嘢修腳按腳,然後先入房按身,會修腳多數都係男技師 ,佢哋都好識做會喺老婆身上鋪條大毛巾然後先開始服務,可能係怕佢哋凍或者遮住等冇咁尷尬,但身為狼友都知道對腳遞 ...

回覆 26# 平衡生活 的帖子

甘要睇你是否去開邪骨定正骨先

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-25 16:13 發表 查看引用來源

點解要蒙住眼?
如果有其他人入咗嚟你都唔知 ,畀人睇曬你全相,甚至影埋相咁咪好大鑊。
咁先刺激,聽講正正就係心理上有呢d顧忌先至會有莫大刺激

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-24 17:22 發表 查看引用來源

yes, 矇住眼真係好正
哈哈,有次矇左眼(旅行中在酒店)
我男人話打開左房門
又在我耳邊講,剛才吖德叔經過望住,好唔好叫佢入嚟欣賞下?
我心想唔係咁痴線吖,德叔係我男人啲所謂內地親戚
但刺激感好彭湃,我已經感覺自己水如泉湧了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆