上一頁下一頁
發新話題

我的按摩師

收藏  |  訂閱
229  51.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-28 09:22 發表 查看引用來源

沖涼會有陌生男人出現 ? 乜嘢屋村呢, 舊屎啲七層大廈公共浴室 ?
以前屋邨系公共浴室架,厨房在門口公共走廊,最出名就是牛頭角🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-28 10:48 發表 查看引用來源
以前屋邨系公共浴室架,厨房在門口公共走廊,最出名就是牛頭角🤪
唔通Ching都有昅過?😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-28 09:22 發表 查看引用來源

沖涼會有陌生男人出現 ? 乜嘢屋村呢, 舊屎啲七層大廈公共浴室 ?
我未住過你講呢D七層大廈

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-28 15:16 發表 查看引用來源
我未住過你講呢D七層大廈
住過就年紀唔細.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-28 10:48 發表 查看引用來源
我細個都有幸去過阿姨度住過呢啲七層公屋(黃大仙), 厨房在門口一個大木箱, 第一次見啲大叔大 J 都係嗰時用過嘅公共浴室.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-29 20:31 發表 查看引用來源

住過就年紀唔細.  
如果住過最小年齡都超過50嵗😅😅

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-29 20:31 發表 查看引用來源

住過就年紀唔細.  
我呢d50幾會住過

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-29 20:37 發表 查看引用來源

我細個都有幸去過阿姨度住過呢啲七層公屋(黃大仙), 厨房在門口一個大木箱, 第一次見啲大叔大 J 都係嗰時用過嘅公共浴室.
大嬸呀姨都好多係公共浴室共浴,我真系會好留意,小小年紀會好奇,浴室門又破爛,入面又只有間隔而冇門,d嬸嬸姨姨邊沖邊吹水,成日昅到佢地赤身露體,加上佢地唔介意小朋友睇到😋

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 08:53 發表 查看引用來源
大嬸呀姨都好多係公共浴室共浴,我真系會好留意,小小年紀會好奇,浴室門又破爛,入面又只有間隔而冇門,d嬸嬸姨姨邊沖邊吹水,成日昅到佢地赤身露體,加上佢地唔介意小朋友睇到😋 ...
好多大奶樽大毛蟹,小時候好好奇

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 08:57 發表 查看引用來源
好多大奶樽大毛蟹,小時候好好奇
果然年少出精蟲(英雄)
我細個冇對呢方面好奇, 岸十十跟住表弟玩, 見公共浴室頭一格係任睇唔嬲位置, 行過門口乜都睇到, 女嘅每格會有道爛鐡門, 男嘅就無摭擋, 見親啲大叔多數扯哂旗自娛, 師兄係咪你打爛哂人哋啲門等你方便𥄫嘢.  

細路時𥄫到嘢除咗老母外, 記得見過隔離個 c9 沖涼, 但係細個唔識嘢, 冇啤實個畫面浪費哂.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆