其實係 "AV大流行前" , 係咪好少人識玩咬咬 / 口爆 / 顏射 / 夾腸 / 肛交???

收藏  |  訂閱
19  4.3k

傳說中的蕭后,魔笛吹魂。🤤
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-14 17:40 發表 查看引用來源

衰婆你同我收聲🤬
😝

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-12-14 07:10 發表 查看引用來源
你哋呢代係幸運幸福, 因有互聯網又唔使翻牆乜都易睇到, 以前年代唔係冇什麼花臣, 差利年代啲默片已經有師兄所講嘅玩法畫面睇, 但係睇得起嘅唔多, 而當時一般人冇得睇兼老土保守夫婦間自然冇咁招式轉換, 鹹書係有, 用 ...
都係艾兄明白我既意思 !!!

小弟唔係話係有AV之前 , 就無人知道咬咬 / 口爆 / 顏射 / 夾腸 / 肛交 ,
我意思其實係佔社會大部份既普通人 ...
朦兄  蛇兄既例子其實我都知道 , 我甚至睇過原版(古文版)既<金梅瓶>
裡面己經有口交  肛交  飲尿既情節 ...
不過明清時代麻 , 都唔係個個人都識字拉 ; 包括春宮圖 ,
就如艾兄所講咁 , 小弟覺得唔太會係 , 貧苦大眾可以支付得起既娛樂

當然 , 小弟問既都唔係古代 ...
所以我先想知80年代/90年代初 , 大家係玩到咩程度 ;
報刊印刷成本一定下降左 , 咁有無有口爆 / 顏射 / 肛交照既刊物架呢???
我估應該唔多 ... 雖然佢地係係互聯網時代之前姐 ,
但無理由 E+既互聯網一張半張 , 都搵唔到當年既咸相吧 ...

當然 , 如果有既話 , 歡迎貼上黎分享一下 !!! ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2021-12-15 06:58 發表 查看引用來源

小弟唔係話係有AV之前 , 就無人知道咬咬 / 口爆 / 顏射 / 夾腸 / 肛交 ,
朦兄  蛇兄既例子其實我都知道 , 我甚至睇過原版(古文版)既
裡面己經有口 ...
咁富有學術性o既討論

咁我又加把嘴啦... 果陣咪有分咩一二三級o既?
一級係細路仔都o岩睇o既, 好似卡通果d, 二級要家長陪同, 比如一般電影電視, 偶爾可能有d 打鬥呀死人呀咁o既場面,
三級就要滿十八歲, 有色情成份 (或者超血腥超暴力), 但呢個色情亦都唔係真係俾你睇晒
你係知道人地搞緊o野或者見到裸體囉, 但唔會睇到晒性器官, 口爆顏射果d 係田四級o架啦, 市面上唔會咁易買到
咁講唔知o岩唔o岩啦

之但係性行為係本能o黎o既, 好難解釋到點解會識做,
正如bb仔出細冇耐, 唔止係人類喎, 動物都係咁, 肚餓果陣好自然會知道將o野食塞入口, 跟住肚餓感覺就會消失o架啦
發育到咁上下, 身體覺得好唔舒服, 自自然會知道果個部位需要磨擦(或者俾o野插插), 跟住就會滿足
情到濃時會想將有異性性徵o既o野擠入口, o黎表達自己有幾渴求對方
呢d o野邊駛人教o架?

8,90年代無上網,但咸嘢一樣有,而且分分鐘比現今更大膽。
當年我睇過姊妹入面乜乜夫人信箱,就有好多性知識,唔好睇少文字威力,睇到人面紅耳赤,扯晒旗架。
咸書有藍皮書,龍虎豹都未面世。
有本娛樂圈週刊叫新知,入面有好多裸女,尺度好大胆。
報紙入面都好咸,尤其天天日報,仲有黃昏出嘅今夜報,教人叫雞,話俾妳知邊到有雞叫。
你話當時係咪一啲都唔遜息個而家,其實色呢件事,任何年代,有無錢嘅人家,都活躍存在著,有人地方就有食同色
引用:
原帖由 代北集團 於 2021-12-15 06:58 發表 查看引用來源

朦兄  蛇兄既例子其實我都知道 , 我甚至睇過原版(古文版)既
裡面己經有口 ...

附件

引用:

裡面己經有口 ...
8,90年代已經有錄影帶,多數鬼婆,有機會睇到的人可能睇到眼花,因為的帶番播又番播,有部分人將呢的技術,劇情實體化,就是番大陸娶妻,教個老婆呢類技術,老婆又同的同村姐妹互相傳授,8尾9頭年代一套錄影帶好難搵到,要靠有人去外國旅行買番黎。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-15 08:35 發表 查看引用來源
8,90年代無上網,但咸嘢一樣有,而且分分鐘比現今更大膽。
當年我睇過姊妹入面乜乜夫人信箱,就有好多性知識,唔好睇少文字威力,睇到人面紅耳赤,扯晒旗架。
咸書有藍皮書,龍虎豹都未面世。
有本娛樂圈週刊叫新知,入面有好多裸女,尺 ...
嘩回味,新知,不過得頭1,2頁,後來龍虎X夠晒大胆,第一期係處女膜大特寫。老兄都應該係果個年代的青少年。

香港當時書刊裸女尺度好大膽,同歐美差唔多,女人下面可以睇晒。日本仔連毛都唔俾睇,莫講話架妹隻鮑,個時好恨睇,好想睇。

龍虎豹創刊真係夠晒啅頭,用處女膜做主打,幾多男人想睇下個膜究竟係點樣。🤭
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-15 10:31 發表 查看引用來源
嘩回味,新知,不過得頭1,2頁,後來龍虎X夠晒大胆,第一期係處女膜大特寫。老兄都應該係果個年代的青少年。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-15 10:34 發表 查看引用來源
香港當時書刊裸女尺度好大膽,同歐美差唔多,女人下面可以睇晒。日本仔連毛都唔俾睇,莫講話架妹隻鮑,個時好恨睇,好想睇。
我都係過後睇番第一期

梗係,一出賣斷市😄
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-12-15 10:40 發表 查看引用來源
我都係過後睇番第一期

前往最後回覆