上一頁下一頁
發新話題

英豪水會交流室

收藏  |  訂閱
50  7.6k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-17 11:53 PM 發表 查看引用來源

如果囡囡再高檔一級,五好話五百,一千也比😃😁
我比較喜歡 888 囉

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2019-12-18 12:55 AM 發表 查看引用來源  
我比較喜歡 888 囉
以前333/999好靚😍

排更表

附件

新開有去 , 唔過夜唔會考慮

引用:
原帖由 Dawe 於 2019-12-18 12:00 PM 發表 查看引用來源
新開有去 , 唔過夜唔會考慮
也是看囡囡,五六日常爆,一分錢一分貨,消費場系甘計:071:如3個字買全中(60分鍾)真的好金,買4日分分中夠包條女任丟,所以三個字如質好快比人包左跟錢走左佬,:036:

引用:
原帖由 lisa12 於 2019-12-17 05:46 PM 發表 查看引用來源
我既客服,方方部長休息后已冇相睇,價錢同平安一様甘貴,3連號D女又貴多幾十,應該開放D
所有我開貼附加聯絡資料,免得收太多PM,在香討最多PM,但我不会回應:071::036::086:

E間野開幕不久去睇下乜料,19樓咁L巴閉,去到環境唔錯,不過服務一般,大堂坐左十幾廿分鐘冇人理,班主任圍埋吹水,吊佢才死過嚟。
當時女及服務一般,但價錢就一流,之後都費事去。
可能E十有啲改善吧

引用:
原帖由 HaDiscuss 於 2019-12-19 11:10 AM 發表 查看引用來源
E間野開幕不久去睇下乜料,19樓咁L巴閉,去到環境唔錯,不過服務一般,大堂坐左十幾廿分鐘冇人理,班主任圍埋吹水,吊佢才死過嚟。
當時女及服務一般,但價錢就一流,之後都費事去。
可能E十有啲改善吧 ...
-
我就大爺甘经理陪理我四圍行:036:鬼咩次次充一,2皮咭:071:這世界有錢系大哂:071:,重有有一次我留下8皮ROLEX在房間,佢地拿去冲凉房比我,非常好

記得有一次同條女吵架就同朋友去喝酒,喝醉走左去找三個字舊相好,經理比了一間房可以看到深圳夜景,全玻璃透明,重即埸熄燈全黑上左條女,超爽,當然代價要買左佢全中,細佬累事😜😁

咁冇計,有幾多個何主各😂
引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-19 11:29 AM 發表 查看引用來源
-
我就大爺甘经理陪理我四圍行:036:鬼咩次次充一,2皮咭:071:這世界有錢系大哂:071:,重有有一次我留下8皮ROLEX在房間,佢地拿去冲凉房比我,非常好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆