上一頁下一頁
發新話題

充滿愛心人妻

收藏  |  訂閱
2.9k  136.2k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:03 發表 查看引用來源
朋友仔有免費西屌都明,仲係娘娘呢d淫婦梗係正過叫雞啦

朋友仔原來10幾歲都跟過佢地短線遊浸温柔,寶兄話果時都留意到朋友仔昅住娘娘對大燈,以寶兄經驗就梗係知乜事

抵死嘅係寶兄仲專登令娘娘走埋光,娘娘d性格又太不拘小 ...
小朋友時期嘅侄哥已經窺見娘娘副偈,大大對燈加上毛髮茂盛鮑魚,小朋友嘅侄哥已經識鳩硬都唔定,而家終於得償所願

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 14:13 發表 查看引用來源
梗係!何況之前已經有情意結!
你呢句点到正一正,情意結

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:18 發表 查看引用來源
小朋友時期嘅侄哥已經窺見娘娘副偈,大大對燈加上毛髮茂盛鮑魚,小朋友嘅侄哥已經識鳩硬都唔定,而家終於得償所願
一定啦!第一次可以屌入去肯定好high!

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:20 發表 查看引用來源
你呢句点到正一正,情意結
有首歌叫“特別的愛給特別的你”
聽講有次侄哥唱比娘娘聽,娘娘個樣冧到死,寶兄話睇到就知娘娘出緊水🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 14:22 發表 查看引用來源
一定啦!第一次可以屌入去肯定好high!
high爆,條仔又high娘娘更high

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:24 發表 查看引用來源
聽講有次侄哥唱比娘娘聽,娘娘個樣冧到死,寶兄話睇到就知娘娘出緊水🤭
其實而家都係暗地裡進行緊地下情,我呢d曾經過左二刀都算執到,冇得恨喇

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:24 發表 查看引用來源
寶兄有片睇?

引用:
好快就一拍即合?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:27 發表 查看引用來源
其實而家都係暗地裡進行緊地下情,我呢d曾經過左二刀都算執到,冇得恨喇
有幸一賞, 已經好好

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-12-1 14:27 發表 查看引用來源
可能可以再嘗呢!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆