上一頁下一頁
發新話題

R 下水吹

收藏  |  訂閱
238  13.9k

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 16:04 發表 查看引用來源

試過著制服比佢甘樣玩
你要著乜制服呀

好難得可以搵到個可以令大家滿足快樂既另一半,希望你一直幸福落去
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 16:08 發表 查看引用來源

係🥰
我吾會餓親佢

係架,男人唔可以餓親,唔係就作怪。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 16:08 發表 查看引用來源

係🥰
我吾會餓親佢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 17:43 發表 查看引用來源

女人餓親咪又係一樣會作怪,所以而家我餵到我老婆飽到嘔

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 17:43 發表 查看引用來源

系呀.....我十几廿年前有個老專業維修發電機,果陣時香港好多工廠搬番大陸,大陸果陣時發唔夠電,好多廠要自己發電先夠電用,咁老友經常要番大陸維修發電機,準備上去前几日,佢老婆每日都要佢屌3~4次😅😅我見到佢腳軟軟問佢咩事,佢話我知佢老婆驚佢番到大陸揾北妹,所以臨番去之前几日要抽乾佢啲精🤣🤣🤣

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 12:28 發表 查看引用來源

😂
男人都揀真空
係咪因為有刺激感
視覺享受

容易手多多🤔️
浪下浪下個隻好正
剌激感仲正😂😂

此言差矣,女人無可能餵得飽,只視乎佢有無偷食嘅心。

女人係接收,男人係付出,你付出嘅原材料係有限,射盡就要再儲先有。

佢係專一,你同佢做一次佢都唔會偷食,若係淫底,你射到乾塘佢都仲可以搵外援。

相反,女人揸乾咗個男人,個男人仲偷食都無用。
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-7 17:48 發表 查看引用來源

女人餓親咪又係一樣會作怪,所以而家我餵到我老婆飽到嘔

回覆 94# licklickson 的帖子

主人無抱過,細粒極都100lbs

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-7 20:04 發表 查看引用來源
主人無抱過,細粒極都100lbs
100lbs應該好容易抱起

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 14:15 發表 查看引用來源
妳呢種玩法女方太主動,會無咗刺激感。妳要內心話俾自己個男人想搞自己,妳唔想俾佢搞,帶有抗佢。
我會同妳扮呢個角色,妳入黎我間超市高買,俾我見到,捉妳入經理室要搜身,搜到妳偷咗嘢,要妳除晒啲衫,我同妳講唔知有無偷咗嘢塞埋 ...
你都講得有道理... 下次試吓寫個不一樣o既劇本啦
不過"唔想俾佢搞" 呢一part 真係有d 難.... 淨係望到條啫啫已經有衝動想撲過去含佢
淫底嘛, 我都唔想

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆