上一頁下一頁
發新話題

充滿愛心人妻

收藏  |  訂閱
2.9k  135.6k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-20 14:51 發表 查看引用來源
娘娘琴晚唔知有冇飽到上心口🤭
今次娘娘出動兵, 一定飽啦

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-20 14:54 發表 查看引用來源

小倫兄, 不如你講下個次同娘娘點玩啦
我果次係純供給娘娘洩玩,詳細過程除非娘娘御准發表,否則唔敢多講太多😵
見諒🙏🙏🙏

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-20 14:59 發表 查看引用來源

今次娘娘出動兵, 一定飽啦
娘娘太懂得操控氣氛節奏,加上呢d體力型工兵,冇乜可能滿足唔到娘娘😁

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-20 15:27 發表 查看引用來源
我果次係純供給娘娘洩玩,詳細過程除非娘娘御准發表,否則唔敢多講太多😵
見諒🙏🙏🙏
4日就已經151頁,娘娘真係好乸勁👍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-20 15:27 發表 查看引用來源
見諒🙏🙏🙏
又唔好咁講, 娘娘都講過要互相配合先玩的爽

除非小輪有一特長, 娘娘被迷到, 所以非食不可😛

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-11-20 16:16 發表 查看引用來源

又唔好咁講, 娘娘都講過要互相配合先玩的爽

除非小輪有一特長, 娘娘被迷到, 所以非食不可😛
有d女人會好想做d嘢,刻意推自己去懸崖邊,搞d不倫戀又玩美女與野獸feel,滿足心理多過生理😄
目的係挑機身邊個男人~
所以女人唔一定揀靚仔,反而有時d肥佬d俗氣男,我呢d身無長物者点解會得到女人垂青💪
純粹系女人想用d有違倫理有違正常途徑的行為進行發洩不滿🤭
屌閪唔一定大賓州先刺激,有d不倫關係尤其刺激,老公的豬朋狗友,老公的親戚,老公的同事都是目標之一🤗

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 08:16 發表 查看引用來源
有d女人會好想做d嘢,刻意推自己去懸崖邊,搞d不倫戀又玩美女與野獸feel,滿足心理多過生理😄
目的係挑機身邊個男人~
所以女人唔一定揀靚仔,反而有時d肥佬d俗氣男,我呢d身無長物者点解會得到女人垂青💪
純粹系女人想用d有違 ...
以上純個人意見,相信娘娘睇到都唔會嬲掛🤭
不喜勿插,理性分析😆

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 08:16 發表 查看引用來源
目的係挑機身邊個男人~
純粹系女人想用d有違 ...
有時d又肥又細賓州都會得到特別關顧🤭

嘩蟹, 只係三四日就咁強千九幾個留言, 不過自己遲咗唔可以一睹女主持嘅風采 .

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-21 08:23 發表 查看引用來源
有時d又肥又細賓州都會得到特別關顧🤭
見呢個留言細J人仕倍感安慰.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆