上一頁下一頁
發新話題

R 下水吹

收藏  |  訂閱
238  13.9k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 13:30 發表 查看引用來源
妳對奶唔大咁有幾大先,大又唔一定係巨乳先叫大嘅!夠玩都唔差架啦!

唔鍾意體力勞動會鍾意女人係上面un,因為呢個姿勢主動權係女人到,男人機本上發唔力,抽插時速度同力度完全女方控制,變相射嘅時間都由女人掌握。

妳個胸壓實 ...
我有幾大? 對方報告話夠玩既
不過佢應該都吾會夠膽講吾夠😂
之前好似有po過相😅
我試過全程女上
被迫運動 好攰

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 13:50 發表 查看引用來源
我覺一個扮學生,一個做色狼,拖佢埋一邊玩強姦最刺激。

強姦我唔識玩 應該話果個moment 都濕到滴水咁滯, 邊忽似係俾人強姦啫

玩得最多係阿sir (訓導主任) 同女學生, 食煙/ 打交/ 作弊等等俾人捉到,
原本係記過同打手板o既, 不過學生暗戀阿sir 想引誘佢, 打o左幾下之後話好痛受唔住,
提議換個屁股俾阿sir 繼續打, 人地都未回應就拉高條裙底褲都除埋, 成個鮑鮑俾人睇晒,
扮L 晒o野咁話自己今次錯得好離譜, 好心甘情願咁受罰仲要阿sir 打大力d , 過程叫得有咁淫得咁淫,
阿sir 好自然咁就會興烚烚, 受完體罰之後時間已經唔早, 人都差唔多走晒, 之後咪同阿sir 做愛做o既事囉

我miss咗妳張正相了
女上係攰架,因為得妳郁,女人十個九個鍾意狗仔式。男可以插妳時,妳有可以用屎忽撞番轉頭,大家都爽。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 14:03 發表 查看引用來源

之前好似有po過相😅
我試過全程女上
被迫運動 好攰

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 14:03 發表 查看引用來源

之前好似有po過相😅
我試過全程女上
被迫運動 好攰
坐到佢射?

引用:

之前好似有po過相😅
我試過全程女上
被迫運動 好攰
無呀…我昅到你實,你系咪記錯,左PO咗第二度呀…❓

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 14:09 發表 查看引用來源
坐到佢射?
師兄....仲使講.....咩叫全程呀😅🤪😜

妳呢種玩法女方太主動,會無咗刺激感。妳要內心話俾自己個男人想搞自己,妳唔想俾佢搞,帶有抗佢。
我會同妳扮呢個角色,妳入黎我間超市高買,俾我見到,捉妳入經理室要搜身,搜到妳偷咗嘢,要妳除晒啲衫,我同妳講唔知有無偷咗嘢塞埋入個窿入面,要妳反開埋下面俾我睇。
之後我話要報警,妳求唔好,咁最後當然威迫利誘下搞埋妳,過程妳要有反抗先過癮。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-7 14:05 發表 查看引用來源

強姦我唔識玩 應該話果個moment 都濕到滴水咁滯, 邊忽似係俾人強姦啫

玩得最多係阿sir (訓導主任) 同女學生, 食煙/ 打交/ 作弊等等俾人捉到,
原本係記過同打手板o既, 不過學生暗戀阿sir 想引誘佢, 打o左幾 ...

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-7 14:11 發表 查看引用來源
師兄....仲使講.....咩叫全程呀😅🤪😜
咁又係!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-7 14:09 發表 查看引用來源
坐到佢射?
完左我仲幫佢舔乾淨
然後攬住一齊訓🥰

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-7 14:15 發表 查看引用來源
妳呢種玩法女方太主動,會無咗刺激感。妳要內心話俾自己個男人想搞自己,妳唔想俾佢搞,帶有抗佢。
我會同妳扮呢個角色,妳入黎我間超市高買,俾我見到,捉妳入經理室要搜身,搜到妳偷咗嘢,要妳除晒啲衫,我同妳講唔知有無偷咗嘢塞埋 ...
正吖,半推半就,最後屈服。Ching真係識玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆