One Night Stand

收藏  |  訂閱
26  18.5k

One Night Stand

早幾日唔開心同公司某男仔傾計,之後引唔住喊左出嚟,比佢氹左去落九龍糖開房,上到房佢已經引唔住推咗我落床打車輪,隻手就渣緊我對奶,仲好快比佢除埋我條連身裙,剩番個bra同條底褲,跟住比佢解開我個bra扣推高胸圍,一口啜落我奶頭度攪到我好興奮仲叫咗出聲,之後佢除低條孖煙囪伸咗支棍出嚟示意我含,我擺支棍入口含左十幾下,已經比佢除低左我條底褲落膝頭,之後佢用支棍喺妹妹度撩咗四五下就插咗入去扑,過咗陣換過趴起度既姿勢蹺高個pat pat比佢插,插下又停下支棍足足喺妹妹入邊逗留起碼半個鐘,最後好起勁咁插到入最盡射左一下,再伸番出嚟喺肚仔射埋剩低果啲!

:smile_o12: :smile_o12:  咁你爽嗎?

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2014-1-8 03:43 AM 發表 查看引用來源
早幾日唔開心同公司某男仔傾計,之後引唔住喊左出嚟,比佢氹左去落九龍糖開房,上到房佢已經引唔住推咗我落床打車輪,隻手就渣緊我對奶,仲好快比佢除埋我條連身裙,剩番個bra同條底褲,跟住比佢解 ...
之後有無開心返?

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2014-1-8 03:43 AM 發表 查看引用來源
早幾日唔開心同公司某男仔傾計,之後引唔住喊左出嚟,比佢氹左去落九龍糖開房,上到房佢已經引唔住推咗我落床打車輪,隻手就渣緊我對奶,仲好快比佢除埋我條連身裙,剩番個bra同條底褲,跟住比佢解 ...
點解唔開心呀?

原來搞喊你可以爆房

引用:
佢有冇服侍你小妹妹得好好呀?

Night Stand 定 Light Stand 呀? :smile_44:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2014-1-8 03:43 發表 查看引用來源
開唔開心先?

下次再唔開心,揾我

中出爽過外射啦,既然都射左一野入面,何必抽留出o黎外射咁掃慶呢....:smile_42:

前往最後回覆