鬼王日誌~~~~21yrs青新脫俗網友 “N” 小姐

收藏  |  訂閱
39  10.7k

引用:
原帖由 www...999 於 2014-1-17 04:30 PM 發表 查看引用來源
我是令樓主del  post的主角,因我都識女主角,我好奇向佢求証,佢由此至終都無認是主角,但佢無故del我wechat,我又見到呢個post  del,所以我知咩事了,其實男歡女愛好平常,做得出怕咩認,我向所有想追post的人道歉
師兄你想太多了, 我只係收到網友意見, 收起睇下呢個故事內容有無犯版規 or 得罪任何人,
經詳細審察後並無觸犯版規或得罪任何人仕,故再次補回分享:smile_o11:

多謝支持:smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2014-1-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

師兄你想太多了, 我只係收到網友意見, 收起睇下呢個故事內容有無犯版規 or 得罪任何人,
經詳細審察後並無觸犯版規或得罪任何人仕,故再次補回分享:smile_o11:

多謝支持:smile_o12:
是嗎,真的不是女主角叫你del?但我認定那個女主角話你無中生有,但佢又好似身有屎無故del我wechat,好鬼秘law件事

引用:
原帖由 www...999 於 2014-1-17 05:07 PM 發表 查看引用來源
是嗎,真的不是女主角叫你del?但我認定那個女主角話你無中生有,但佢又好似身有屎無故del我wechat,好鬼秘law件事
呢個作品並非 "鬼王回憶錄系列"
係另一個形式的故事,,我都吾知會令人不安! 對吾住影响了你:smile_o06:

Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:

見係你jar....留個言啦

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-17 05:30 PM 發表 查看引用來源
見係你jar....留個言啦
多謝b妹:smile_o11: :smile_o09:

好耐無見:smile_o15:

妳好嘛:smile_o06:

引用:
原帖由 lee1997 於 2014-1-17 05:28 PM 發表 查看引用來源
Fully Suppot:smile_o12: :smile_o12:
thanks 老友:smile_o11: :smile_o12:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2014-1-17 05:11 PM 發表 查看引用來源

呢個作品並非 "鬼王回憶錄系列"
係另一個形式的故事,,我都吾知會令人不安! 對吾住影龩了你:smile_o06:
又影龩吾到我,但我識女主角時,佢叫我比相佢睇,講到明大佢好多都要樣後生,我3x,我又略知各下4x,你而家出post話同佢d咩性愛經歷,佢頭先系wechat話吾識你呢個人,無同你做過咩,只話同1個男人食過飯,但講完後又好似身有屎del  我wechat,我想搞清楚你吹水定佢吹水吧了,我sorry就劵

引用:
原帖由 www...999 於 2014-1-17 05:40 PM 發表 查看引用來源
又影龩吾到我,但我識女主角時,佢叫我比相佢睇,講到明大佢好多都要樣後生,我3x,我又略知各下4x,你而家出post話同佢d咩性愛經歷,佢頭先系wechat話吾識你呢個人,無同你做過咩,只話同1個男人食過飯,但講完後又好似身有屎 ...
我不便評論其他網友:smile_o06:

因我吾識你講的人

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2014-1-17 05:46 PM 發表 查看引用來源

我不便評論其他網友:smile_o06:

因我吾識你講的人
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=22833528&extra=page%3D3我好肯定你講的人是佢

前往最後回覆