上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.4k

引用:
原帖由 tsz.. 於 2013-12-23 04:16 PM 發表 查看引用來源
學你講可以係呢到深入了解下先
不過入來引版多數都係睇下文 睇下相 岩傾咪打幾隻字仔留下言:smile_o13:
大家都係90後支持下你:smile_o12:
90後

我變異族感覺, 80後" 雖然近90<<窄界-.-

哎呀哎…
原來哥哥佢今個聖誕要番工,呢排都唔得閒帶我去玩
等我聽日收工係屋企打埋公園part two.渡過我一個人既“平安夜”啦:smile_o06:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-23 05:21 PM 發表 查看引用來源
哎呀哎…
等我聽日收工係屋企打埋公園part two.渡過我一個人既“平安夜”啦:smile_o06:
支持等part 2 .3. 不過不會一人吧, 呢邊好多師兄陪"

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-23 05:21 PM 發表 查看引用來源
哎呀哎…
sis都o係公園玩過

平安夜一個匿响屋企好

平安夜,失身夜

引用:
哎呀哎…
可惜我都要番工,唔係咪令你唔平安啦

等妳平安夜報告

著制服帶眼鏡。。。我都好鐘意^^

聖誕冇人陪甘慘。。。雖然我都係。。
不過你都可以約朋友出去呀^^

引用:
哎呀哎…
如果唔介意一齊過:smile_o06:
我都係90後

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆