上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.4k

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-22 09:13 PM 發表 查看引用來源

番工絲襪厚度有限制o架。
佢唔比我地著太薄

最鍾意黑絲黑高跟
你行得耐當住啲客面前除鞋鬆下
誘惑呀

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-23 12:00 AM 發表 查看引用來源
Sorry, 可能小妹之前太易話為
有d CHING 真係唔識尊重人
我費事開名啦,可能大家唔岩channel 者
小妹sd 相俾佢,又嫌3嫌4,我玩forum 同傾計係想開心,大家岩傾我唔排除會進一步,咁我駛唔駛買定套開定房擘大脾cal ...
E D 人真係唔應該 sd 相都嫌3嫌4:smile_27:
anyway可唔可以加我wechat :smile_40:

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2013-12-23 03:24 AM 發表 查看引用來源

識到你之後有冇得私人交流吓先?

之前都仲可能有機會,但而家怕怕。
不過可以係呢到深入了解下先

引用:
原帖由 tsz.. 於 2013-12-23 09:15 AM 發表 查看引用來源
傾得開心咪繼續傾 唔洗理某D人 無謂令自己煩惱:smile_o13:
一睇你一定唔會係冇謂人啦XD

有D人可能連傾都懶得傾,但我更享受傾既過程,了解後再玩更好玩
起碼知道大家鐘意咩就更夾啦

HI 靚女 見到你D相真係好正呀 加油 出多D好文

綱上咩人都有,吾好影響自己心情..啱傾咪傾吾啱就del,,你係get fun , not get hurt:smile_o09: 支持你:smile_o12:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-23 02:31 PM 發表 查看引用來源

我又要了解下先

學你講可以係呢到深入了解下先
不過入來引版多數都係睇下文 睇下相 岩傾咪打幾隻字仔留下言:smile_o13:
大家都係90後支持下你:smile_o12:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-23 02:31 PM 發表 查看引用來源

個條腸粉,要拉出去剪呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆