上一頁下一頁
發新話題

公幹惹的禍 updated p.2 p.5 p.8 p.12 p.14 p.19 p.22 (完)

收藏  |  訂閱
339  243.9k

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-1 12:31 AM 發表 查看引用來源

到那裡玩呀 , 掛念你:smile_o09:
玩完返唻喇!

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-10-1 02:07 AM 發表 查看引用來源

玩完返唻喇!
很好很好,開心開心!
我也掛念你的故事及你噢

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-10-1 02:05 AM 發表 查看引用來源

好吖,下次試下。
好努力地打緊下一篇⋯一日打少少⋯打極都得少少⋯ T^T
耐心等待中

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-10-1 02:05 AM 發表 查看引用來源

好吖,下次試下。
好努力地打緊下一篇⋯一日打少少⋯打極都得少少⋯ T^T
haha,每日打少少唔係唔好,但其實好難投入同一氣呵成.
即簡單講句,(亦咸濕講句)寫回憶,最緊要寫果位都投入埋果個情境,要寫得入肉,係要果段最精彩既一part一氣寫晒.
你先會寫得好同投入.點解d人會寫寫下面紅,有反應,就係都幻想,記起返整個過程嘛.
樓主下次有機會就聽住音樂關埋房門寫,包你寫得快同有感覺過分幾次打少少.(瞓教,都係一次瞓夠好過打散幾次啦,深層次d嘛,期待樓主update )

實不相暪,小弟都係分開打....honey妺妹放心^^我同你頂住個post,慢工出細貨^^

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-2 02:31 PM 發表 查看引用來源
實不相暪,小弟都係分開打....honey妺妹放心^^我同你頂住個post,慢工出細貨^^

有啲壓力添... :p

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-10-3 10:07 AM 發表 查看引用來源

上來但求開心share,無需有壓力^^

引用:
原帖由 Tony040131 於 2013-10-2 01:58 PM 發表 查看引用來源

haha,每日打少少唔係唔好,但其實好難投入同一氣呵成.
即簡單講句,(亦咸濕講句)寫回憶,最緊要寫果位都投入埋果個情境,要寫得入肉,係要果段最精彩既一part一氣寫晒.
你先會寫得好同投入.點解d人會寫寫下面紅,有反 ...
好好嘅建議。我都想可以一氣呵成,但工作太忙,每晚到睡前先有少少時間,打得少少周公就來擁我入眠……

引用:
原帖由 honeysunny 於 2013-10-3 10:07 AM 發表 查看引用來源

壓力處理得好,可以轉換為動力。
真心想睇落去架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆