上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.7k

鴛鴦浴...衰人alex係咁撩人,搞到人地著哂火
二話不說拉起我,我就坐係浴缸邊佢就插入黎:smile_o05:
鬼佬真係粗,但硬唔哂仲有d軟,不過比佢條粗jj插入妹妹好爽
簡直係迫爆......其實佢一路入有d痛,第一次比鬼佬插好開心
但之前小妹食開亞洲人比鬼佬入唔係好習慣 插左幾下真係好爽
妹妹好快就水浸,成條jj都濕哂.......我諗咁多c兄都有睇過歐美片
鬼佬係好鐘意粗暴咁屌....尼樣岩哂我:smile_40: :smile_40:

alex一直咁入,我就叫佢大大力插......果陣爽法形容唔到:smile_o13:
叫到拆天.....一路自摸住對奶,咬住唇含情默默望住佢
一路叫"yes...fuck me...oh"...其實係想alex條jj入到最盡
佢豪不留情一路抽插,一路打住我patpat...唔知係咪個個鬼佬都鐘意暴力咁cool住d女女頸尼
alex都有咁做~~~但好輕力.....之後轉左我鐘意狗仔比佢推到高潮
一路叫佢個衰手一路摔豆豆....唔願停手,要苦苦哀求先停一陣
不過唔洗一分鐘又摔返........又再高潮啦:smile_o05: 鬼佬jj夠大夠粗好易就磨到我個g點搞high人
好快我地就抹乾個身轉戰入房........:smile_o11:

佢間房好大....張床比起我地既雙人床仲要大少少
一跳落床好舒服:smile_o06: 唔同我地訓果d床肉硬到死,佢張床肉真係a片果d咁軟林林咁舒服
訓落去,個死佬好侯禽就lam人地妹妹:smile_o05:
鬼佬可能做咩都係粗粗魯魯...lam妹妹都一樣粗魯到死
我鐘意反客為主,黎個69...要佢條j頂到喉嚨最入,仲要頂到想嘔咁
啜到佢雪雪聲,鬼佬冇毛毛係好啜好多,又唔驚會甩毛
好快alex就行左去書枱,拉開櫃"同"拎左個套,佢比我頂我幫佢帶
我又唔識邊到前邊到後。。拆左出黎拿拿聲幫佢凹左條大腸腸到
一路幫佢帶一路chok...佢就不停摷到d淫水流出黎 好爽咁叫
靜係比佢摷都摷到高潮....跟住佢就男上女下咁插入黎:smile_47:

郁郁下佢抬我隻佢去佢膊頭.....好大力咁插入黎
佢見到我微埋左眼叫到拆天咁....就知道我真係好high
每次都大大力咁插入黎:smile_47: 而我只係一直叫"stop...stop...stop it"
佢又勁衰....知人地死穴係狗仔,拿拿林轉狗仔又繼續黎
基本上我都冇咩點用都比佢搞到幾次高潮,亦都預料到今晚會死係佢條jj到:smile_47:
可惜.........條jj有睇頭冇內涵 alex好快就射左
粗長係冇用,持久力得半個鐘:') 唔制呀
我未夠飽佢就出左 唯有幫佢除左個套含陣
此時大家都休息一陣 再劈多d酒再醉d
分分鐘再黎多Q可能勁好多:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-9 07:52 PM 發表 查看引用來源
鴛鴦浴...衰人alex係咁撩人,搞到人地著哂火
二話不說拉起我,我就坐係浴缸邊佢就插入黎:smile_o05:
鬼佬真係粗,但硬唔哂仲有d軟,不過比佢條粗jj插入妹妹好爽
簡直係迫爆......其實佢一路入有d痛,第一次比鬼佬 ...
大力咁推推推~~~"

wow 一整沖涼,實出事

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-1-9 08:03 PM 發表 查看引用來源
wow 一整沖涼,實出事

前奏完事一齊沖涼是常識吧:smile_o10:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-9 08:05 PM 發表 查看引用來源

粗硬同粗長公主揀咩

引用:
原帖由 邪惡魔鬼 於 2014-1-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
粗硬同粗長公主揀咩

粗硬...粗長而唔硬好快玩完:smile_19:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-9 08:05 PM 發表 查看引用來源

我會一路沖一路再繼續前奏

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-9 08:24 PM 發表 查看引用來源

粗硬...粗長而唔硬好快玩完:smile_19:
粗硬型在此,哈哈,我係tracy仔

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-1-9 08:27 PM 發表 查看引用來源

我會一路沖一路再繼續前奏

咁會有排搞先入到正題姐

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-9 08:34 PM 發表 查看引用來源

咁會有排搞先入到正題姐
慢慢dum下鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆