上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.7k

哈哈, 仲可以第一身感覺添:smile_47:
引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:55 PM 發表 查看引用來源

真人示範仲詳細:smile_30:

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:55 PM 發表 查看引用來源

真人示範仲詳細:smile_30:
要妳親身上陣

引用:
原帖由 mingming12 於 2014-1-8 05:57 PM 發表 查看引用來源
鬼妹係幾放架,我就冇食到囉都係場入面跳下舞大家磨下,最後冇食到。個人口味都係鍾意食亞洲人,都食過韓妹同日本妹。

quote]原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:31 PM 發表 http://www.188channel.com/images/com ...
鬼妹....係好放, 但佢地鐘意玩後門多過前門, 我嘛嘛地玩後門....:smile_39:

哈哈, 佢地至在有d野塞住咋嘛, 你求其搵d野塞落去米多囉, 紅酒樽high爆
引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2014-1-8 06:02 PM 發表 查看引用來源

鬼妹....係好放, 但佢地鐘意玩後門多過前門, 我嘛嘛地玩後門....:smile_39:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-1-8 06:09 PM 發表 查看引用來源
哈哈, 佢地至在有d野塞住咋嘛, 你求其搵d野塞落去米多囉, 紅酒樽high爆

佢地入入下前門,就伸隻手過黎, 拎條野放係後門前面磨磨磨,
咁唔通唔入咩:smile_39:

咁你要隨時拎定個紅酒樽, 隊幾下之後換左個樽米得囉
引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2014-1-8 06:11 PM 發表 查看引用來源
佢地入入下前門,就伸隻手過黎, 拎條野放係後門前面磨磨磨,
咁唔通唔入咩:smile_39:

支持

人地濕曬啦,人地想搵人餵飽佢呀,有冇師兄應徵呀

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

人地可能係女黎掛,但我又冇入去佢D POST傾過計,唔知佢係咩水
師兄我都係呢條友 pm 我
我回佢問佢係邊個。。但冇回返我

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2014-1-8 07:07 PM 發表 查看引用來源

師兄我都係呢條友 pm 我
我回佢問佢係邊個。。但冇回返我

可能又係餓女黎尼:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆