上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.7k

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:19 PM 發表 查看引用來源

你好衰佢pm左你冇pm返我...仲爆人地出黎haha
人地可能係女黎掛,但我又冇入去佢D POST傾過計,唔知佢係咩水

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-1-8 05:24 PM 發表 查看引用來源
哈哈, 買完即刻問佢借個倉同你試啦

仲借倉,去漫春天大戰仲好啦

最緊要對手都係有技術之人,我之前係clubbing都食左條女,佢都好似你咁淫,果兩日大家都食到飽晒。

quote]原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:21 PM 發表 查看引用來源

灘凍唔緊要...睇下有冇人主動姐 [/quote]

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-8 05:25 PM 發表 查看引用來源

日本產潮吹教學岩唔岩呀,你睇左張圖未
果D好假囉..明明柯尿扮潮吹
睇左啦

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:28 PM 發表 查看引用來源

睇左啦
係唔係唔係你玩開個D SIZE,比D評價黎

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-1-8 05:22 PM 發表 查看引用來源

慳位嘛XD 香港每吋地下都係錢-3-不過我相信D人開房都係成堆去9龍塘多"
或者有人每日屋企沖涼都會變水塘去代替左個浴缸呢~"
小好迷戀9龍塘係人夫帶我去完就愛上左9龍塘尼個地方

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:28 PM 發表 查看引用來源

睇左啦
我之前D女仔同我講番, 潮吹都係有少少感覺似賴尿:smile_13:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-1-8 05:26 PM 發表 查看引用來源
加騰鷹有教架, 但事實上有幾多人做到係一個問題
我覺得女仔當時既心情佔左一半:smile_30:

有冇LINK黎睇下...等我學完教下D仔 haha

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:14 PM 發表 查看引用來源

黎黎去去都係果幾間,我唔會去why
why呢3個月多左好多14歲妹妹

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-8 05:26 PM 發表 查看引用來源

人地可能係女黎掛,但我又冇入去佢D POST傾過計,唔知佢係咩水
係咪想招攬你做sp呀你又唔講內容係咩=3=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆