上一頁下一頁
發新話題

娜娜系列-魔物完結篇(傳奇人物-衛先生)P2

收藏  |  訂閱
42  24.5k

引用:
原帖由 spamna 於 2012-3-14 09:50 AM 發表 查看引用來源
以下故事人物﹑時間﹑地區都係一一虛構老作,無邏輯,無科學,無文化,一派胡言,更可能係無結局完等等。

在地球上,有好多怪異事件發生,天下之大無其不有?

『呵呵﹏喲喲﹏唷唷﹏』在深夜時份,房內陣陣 ...
睇得好過癮!

引用:
原帖由 kei9668 於 14-3-2012 13:35 發表 查看引用來源
支持

多謝支持,魔物2會19-3-12星期一post上,都是支持下。:smile_o03:

引用:
原帖由 esme1991 於 14-3-2012 19:07 發表 查看引用來源
Thank you very much
多謝支持,魔物2會19-3-12星期一post上,都是支持下。:smile_o03:

引用:
原帖由 pang447 於 14-3-2012 19:25 發表 查看引用來源
thanks so much

引用:
原帖由 太空垃圾 於 14-3-2012 19:26 發表 查看引用來源
好正!!請再出!!
多謝支持,魔物2會19-3-12星期一post上,都是支持下,不過作係好辛苦,我諗住寫到地球篇算數啦?我又想寫第二個故事。:smile_o03:

引用:
原帖由 choi19911026 於 16-3-2012 04:50 發表 查看引用來源
+油~
好睇!期待
不過可以講多d性愛既感覺
想要多D性愛既感覺呀?我真係盡量寫啦…諗諗下copy人地一段仔故事都好喎,嘻嘻…:smile_o03:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 16-3-2012 18:15 發表 查看引用來源

睇得好過癮!
劉兄,當初睇完你作品盜墓篇後,先有依個新故仔作,我都係嘗試用芒亨game人性化,加上科幻,再加少少色色故事落去,炒炒埋埋一碟仔,真係真係作時好辛苦同好高難度,諗下真係容易啊?寫又另一回時,我都係寫到地球篇算數啦,我開始緊寫另一個故事,有少少失敗啊?:smile_o03:

引用:
原帖由 spamna 於 2012-3-17 10:20 AM 發表 查看引用來源

劉兄,當初睇完你作品盜墓篇後,先有依個新故仔作,我都係嘗試用芒亨game人性化,加上科幻,再加少少色色故事落去,炒炒埋埋一碟仔,真係真係作時好辛苦同好高難度,諗下真係容易啊?寫又另一回時,我都係寫到地球 ...
到時睇下先!

thanks for sharing

上回講到娜娜在住所後山坡地度,救了一隻花貓,之後花貓變成貌似名sa樣子外星人,多多,牠來至遙遠銀河系來地球,牠要找到傳奇人物衛先生,要娜娜幫手找尋衛先生?但娜娜未動找,魔物星人桃毛怪已坐另一隻飛船到地球,牠好快找到多多藏身地方,桃毛怪假扮人類騙娜娜捉多多,娜娜還被桃毛獸強暴著,多多奮勇力敵……

桃毛怪一手程起昏厥多多嘲笑︰
  【哈哈…想想…偷襲襲…我…同…我鬥…你你…未夠…班班…嘿嘿嘿…剛…才…我我…都未…玩玩…夠…就找找…作…補補償…嘿…嘿?】
桃毛獸一手扯爛多多多貓紋戰衣,露出八字波和下面茂盛毛髮,奶頭和毛髮同樣金色光澤,桃毛獸分開多多雙脾,一棍向上貫通多多小穴,多多立即痛醒起來慘叫︰
  【呀呀…嗚嗚…哎哎…】
多多雙手被桃毛獸抓實,對波一邊被牠捏搓,另一邊遭七吋長舌頭舔弄,下面更加慘不忍睹,劇烈猛轟,像快要操得將多多撕開兩邊,【呀!呀!呀!呀!】多多苦痛身體扭曲擺動︰
  【哈哈…幹幹…你…咁…多…次次…都係…咁…好好…爽爽死…】
發出胡胡獸聲,在地上,娜娜襯怪物開心快活時,她執起地上"貓之愛神",用盡奶力向桃毛獸背面全力戳進,桃毛獸來不及閃避硬食中招,"貓之愛神"背後入前面貫穿出,桃毛獸立即全身麻痺不動,牠中了貓之愛神技能《麻痺屬性》,令敵人全身麻痺三十秒,三十秒一過,敵人手腳可以活動,多多見機不可以再失黃金機會,快手握住貓之愛神前端,從桃毛獸身體扯出來,再快手一切,
  【咤…玩得那麼爽干嗎?切…】
桃毛獸十六吋長巨棒整條齊口切落分體,多多再一記重擊打中桃毛獸頭顱角弱點,桃毛獸激痛之下還擊,一掌插穿多多腹部來個同歸於盡,兩敗俱傷,叭啦…,螢光血液從二人身上灑出來,桃毛獸典下抽搐之後靜止下來,牠身體和分離巨物連同血液慢慢分解消失分解空氣中,娜娜扶起多多︰
  【你…怎樣呀?你千奇唔好有事?嗚…多多…應吓我?】
多多口裏吐出螢光血,好微弱聲線︰
【娜娜小姐…多…多謝你?我…我知自己不行…咳咳…你…你要盡…快找找到衛…先生幫手…救救…我我星球…】
娜娜摸不着頭貓地搖著頭︰
  【嗚…多多…我…唔知掂搵…掂到衛…先生啊?】
多多捉實娜娜雙手作最後遺願︰
  【娜娜小姐…地球人有…句…句說話…有志者…咳咳…事境成…我…我就來煙消雲散離…開…?我…我精元…傳…咳咳…給妳…?】
娜娜不為意被多多吻著嘴巴,娜娜感覺到有種暖流傳入體內,多多柔弱身體︰
  【我…將我精…元傳入妳體內,我同妳…二合為一?我…要…離…開…走…?】
跟住多多雙手由緊慢慢鬆開娜娜雙手,多多已壯烈犧牲離開世界,同樣多多身體分解消失空氣裡,在空氣中,娜娜聽到多多說話︰
  『娜娜小姐,當妳找到衛先生,妳體內精元會引導去我星球,小心牠們再派怪物襲擊,我…我會體內保護妳?』
最後娜娜聽不到多多聲音,娜娜腦海一片六神無主不知所措大嗌︰
  【天呀﹗話畀我聽唔係真呀﹗不是真的嗎?】

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆