上一頁下一頁
發新話題

色職是胸(第二回 - 調教進行曲 P.15 #219 相:P.10 #140,#152 更新日期:20/12)

收藏  |  訂閱
282  158.3k

經過巴士事件後,Alice 開始接受露出及野戰果種刺激感。有時佢上嚟過夜,悶悶地都會問我有冇新戲睇。時間過得好快,轉眼又到咗夏天,炎炎夏日,最好嘅節目就喺去海灘。某一個星期日,我地本來想去赤柱,但心諗星期日一定多人,咁我提議不如去大嶼山啦,還掂好耐都冇去過。由於當時青馬大橋仲未起好,咁我地一早就坐車去到中環碼頭坐船入梅窩,跟住再轉巴士去塘福。到達目的地後,我見頭先經過果個灘好似幾正,就同 Alice 沿住馬路行番過去,呢個灘就喺長沙啦。雖然喺星期日,但嚟長沙游水嘅人唔多,可能喺路途遙遠啦,嚟玩嘅多數喺塘福過夜。我地搵咗個冇乜人嘅位置,之後就開始曬太陽。Alice 今日著果件 bikini 有啲保守,上面好似件背心仔咁,而下面就唔喺三角褲,雖然如此,但無損佢外在嘅線條,一樣都喺波濤洶湧。曬咗一陣,我地就落水玩,由於我地嘅位置,方圓兩公里都冇人,所以我地好放心游水。玩咗一陣水,佢就游埋嚟攬住我,喺個冇乜人嘅海灘度,我當然又嚟手多多啦。佢攬住我條頸時,我對手就喺水裡面拉高咗佢個 bra top,等作對奶可以隨水飄盪,跟住我再嚟個雙龍入海,直揸落佢對奶度,再用兩隻手指公掃佢兩粒乳頭。呢個時候,佢又整咗個引死人嘅表情,就喺矇起對眼咬唇,証明佢好享受呢刻比我揸住嘅感覺。

玩咗一陣,我地望清楚四周圍都冇人睇到,我就問佢敢唔敢除咗個 bra top 行返上岸,佢比我搞到 high high 地,基本上我話乜佢都肯。跟住我就除咗佢個 top,然後拖住佢,波 fing fing 咁行返埋去。喺佢人生經歷當中,呢次就正式喺日光之下露奶。我地繼續瞓低曬太陽,而佢冇再著番個 bra top,佢跟住同我講感覺好舒服好自由,我就答佢,如果佢除埋條褲,仲 free。可惜果一刻佢仲有所保留,所以冇除到。

到咗黃昏,由於太陽就落山,我地就拾嘢去更衣室沖涼,當佢著住泳衣全身濕晒咁走出嚟時,佢同我講唔見咗爸爸同底褲(我地去嘅時候已經著定泳衣,所以底衫褲都喺走先換。),我問佢喺咪留咗喺屋企張床唔記得放入袋,佢答我可能喺,當佢仲諗緊有冇帶時,我話不如著住泳衣外面著番今日嚟果條裙走啦,佢跟住就入返去(其實喺我突登收埋佢個爸爸同底褲,哈哈。)。過咗一陣,佢換咗條裙行番出嚟,跟住我地就行番上去巴士站等巴士。喺等巴士時,我奇怪問佢,點解條裙冇濕,佢就細細聲答我:「件泳衣咁濕,著住走好唔舒服,我都喺就咁著條裙上去算啦,你最開心啦。」。我聽完後,心裡面當然開心啦,比我估中尾程玩真空。

之後,我地搭車去出到梅窩,佢見肚餓,咁我地就去咗大排檔食海鮮,入到去,我地坐咗喺近海邊果張枱,今晚唔算多人,隔離兩枱都喺鬼佬,我地叫好餸等食嘢時,佢同我講啲海風吹埋嚟好舒服呀,我話喺呀我都比啲海風吹到想瞓覺,跟住佢突然咬唇就細細聲話:「唔喺呀,我喺話我下面比啲海風吹到我有啲 high high 地呀!」,佢講完呢句,我彎低身裝裝佢,原來佢擘開咗少少脾嚟坐,呢刻我碌嘢突然比反應我,跟住我即刻叫個伙記埋嚟,order 咗兩支大啤,還掂大家都有少少 high,不如再 high 啲。

飲飽食醉後,我地有啲面紅紅咁行過去碼頭等船,由於返出去嘅人都幾多下,所以我地坐下層。上到船,我地行到最尾位置,全程我攬實佢企喺船邊吹海風。當架船行到一半,我隻右手又手多多拉起佢條裙摷佢,由於我右手邊靠近牆,再加上四圍啲人攰到瞓晒覺,所以我先敢咸豬手佢。差唔多返到香港時,去到堅尼地城對出,我再大膽啲將佢一邊裙拉高到露出一邊奶。佢呢一刻,又即時捉住我隻手,面上整咗個好霖嘅咬唇樣出嚟。埋岸後,我地性慾高漲,就即時飛的返屋企開戰。

待續⋯⋯

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
正呀,沙灘野戰
整多個沙灘比你 high 下。

support gooooooooood

你都真係好勁,可以教到條條囡都咁易就簐

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-18 05:10 PM 發表 查看引用來源
你都真係好勁,可以教到條條囡都咁易就簐
事前先要花時間試探佢地,摸到佢地嘅心理後,再慢慢灌輸。

作者真勤力,繼續支持。

「我開咗套三仔一齊睇,呢套喺有劇情講個女主角由怕羞女變成淫盪 OL」--會不會記得片名?謝謝。

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2013-12-18 05:19 PM 發表 查看引用來源
作者真勤力,繼續支持。

「我開咗套三仔一齊睇,呢套喺有劇情講個女主角由怕羞女變成淫盪 OL」--會不會記得片名?謝謝。
每年咁多 AV 面世,仲要喺十幾年前,鬼記得咩

小弟要休息幾日,靠你地頂住啦,如果精神好會好快出文,密切留意啦!

你都攰架喇, 等我地頂下啦

搵到唯一張 Alice 肉絲腿照,希望大家鐘意啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆