上一頁下一頁
發新話題

色職是胸(第二回 - 調教進行曲 P.15 #219 相:P.10 #140,#152 更新日期:20/12)

收藏  |  訂閱
282  158.3k

引用:
原帖由 奇門 於 17-12-2013 15:36 發表 查看引用來源

佢之後會知
知道左其實會唔開心架wor
你d男人點解就唔會體諒

引用:
原帖由 大食山楂 於 17-12-2013 23:29 發表 查看引用來源

又要唔扣, 又要睇唔到, 都好高技巧喎
濕碎啦 衫要貼身 唔扣只會露中間位多小小 &小小:smile_o05:

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-18 12:22 AM 發表 查看引用來源
知道左其實會唔開心架wor
你d男人點解就唔會體諒
開頭有少少,但已經過去,大家都喺睇將來。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-17 03:20 PM 發表 查看引用來源
第二回 - 調教進行曲

講番少少我自己先,畢業後我賣咗澳洲間屋同車,返到香港後,我冇同屋企人住,自己喺快活谷買咗個細單位,做個快樂自由人。

自從上次雜物房事件後,諗起都回味無窮,但只 ...
成日都媾到女喎,其實有冇失敗例子? :smile_30:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-18 07:37 AM 發表 查看引用來源

成日都媾到女喎,其實有冇失敗例子? :smile_30:
當然有啦,不過失敗都唔會 po 出嚟啦

support

雖然 Alice 對三四仔冇乜興趣,但唔代表佢唔睇。上次比佢睇果套可能太露骨佢接受唔到,所以今次佢上嚟過夜,一於整套唯美嘅三仔比佢,睇下佢會唔會有所心動。當晚食完飯後,我開咗套三仔一齊睇,呢套喺有劇情講個女主角由怕羞女變成淫盪 OL,中間有幾幕仲要喺公眾地方露出。由於我極力推介,Alice 終於肯由頭睇到落尾,睇片期間,佢不時笑笑口咁望住我。睇完片後,佢問我點解會比佢睇呢套三仔,又問喺咪想佢好似個女主角咁,我冇即時答佢。

到咗星期一返工時,當其他同時出晒去食 lunch ,佢同我講帶咗飯,仲預埋我,咁我地就留喺公司食飯。我地叮好飯盒後,就入咗去會議室齊齊開餐,一時佢餵我食舊雞,一時我餵佢食舊菜,都幾溫馨。食完飯後,佢預備咗兩個飯後菓比我,喺乜?咪就喺收喺佢收埋喺佢裇衫裡面果兩個大新奇士橙囉。佢行出房門見冇人,就閂埋會議室度門,然後佢行埋嚟坐喺我大脾上面攬住我錫,跟住佢捉住我隻手先感受一下佢個大橙,跟住佢再將橙皮一層一層咁拉開,一手攞個橙肉出嚟放埋我面前,而我就用咀同脷又啜又 lam 佢粒橙核,好快佢粒橙核就硬晒。由於 lunch 時間無多,食咗一陣飯後菓後,我地就攞啲飯盒去茶水房洗。喺佢洗盒時,我不時手多多咁從後伸手入去佢條短裙度,隔住條底褲摸佢隻鮑魚仔,妹妹仔好敏感,摸幾下就 feel 到濕晒。

洗完飯盒後,我地就埋位繼續下午嘅工作。到咗四點幾,阿頭叫我上樓上搵 sales 阿頭簽文件,由於我未上過去,咁我就問阿頭叫 Alice 帶我上去。簽完文件後,我提議行樓梯落去,咁我地就推開防火門,手拖手慢慢由八樓行番落二樓。當行到三樓時,我又突然性起,伸隻手入 Alice 條裙摸鮑,佢開頭都有啲抗拒,但比我摸得幾摸,佢就軟化,見佢冇反抗,我就進一步伸隻手入去佢條底裡面,用手指撩佢粒豆豆,好快佢就開咗水制,流到成條褲仔濕晒。由於我地唔可以離開太耐,以免其他人懷疑,所以摷咗幾分鐘,我就收手。到咗二樓,佢同我講:「你好衰嫁,搞到我條底褲濕晒啦,好唔舒服呀。」,咁我就同佢講不如除咗佢,佢就答我:「你痴線嫁,你喺咪睇得咸片多,上腦呀?」,佢講完呢句後,最後都冇除到,跟住我地行番入 office 埋位繼續做嘢。

待續⋯⋯

即回先睇...

引用:
原帖由 kensen 於 2013-12-18 01:09 PM 發表 查看引用來源
即回先睇...
你都好快手喎

一面吃飯一面睇,多樣餸,正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆