上一頁下一頁
發新話題

[往事]同女友係巴士上玩到好激,結果要去公廁⋯

收藏  |  訂閱
50  22.2k

[往事]同女友係巴士上玩到好激,結果要去公廁⋯

個陣小弟18歲生日
因為要返學,所以女朋友都冇乜點幫我大搞,剩係放左學食個飯就算

食完飯之後,我送女朋友返屋企
因為女朋友住係幾遠既地方,車程都差唔多成粒鐘,一上到巴士我同女友就揀左上層尾2個行黎坐
一開頭架車都幾多人,但愈黎愈多人落車,變左得返3,4個係上層

我見咁既情況,就色心大起,隔住校服揸女友個胸,女友都冇咩大反應,反而話「你今日生日,都預左你啦」
笑左一笑,之後就拉開我褲鍊冋底底,伸左隻手入去摸我既Deedee

「嘩⋯你個咸濕鬼」
「我一上車就扯左啦」
佢冇講野,一下就含左落黎,我忍唔住嗌左出聲
老實講,小弟好享受比人吹,亦都好想比人吹爆,可惜女朋友未成功過,每次都要自己解決返
估唔到我開左個場波,女友會仲主動過我,雖然好享受,但男人始終要做主動好!
於是我由女友裙底伸隻手入去想摸佢妹妹,點知deedee突然痛左一嗌,我差d嗌出聲!原來佢咬我,真係名副其實既口交!

「你隻手好凍啊衰人!!」
「sorry啊冇心架⋯咁點先暖返啊?」
「咁樣囉」之後佢就用個口含住我平時撩佢妹妹個兩隻手指,好似含住我deedee咁含,一路望住我,一路用手chok我jj

大家唔洗咁驚訝點解我地可以玩到咁盡,因為個陣都已經10點幾,同埋行高速公路冇站停,又冇乜車經過

嘩佢個淫妹,識左佢咁耐第一次咁淫,可惜只此一日

佢含手指到咁上下,話「黎啦」,跟住繼續埋頭苦幹,我就不甘示弱,伸隻手入佢裙底諗住撩佢底底,點知一入就摸到佢妹妹
佢都反應到,即刻望住我笑

「嘩你終於肯唔著底底返學啦?唔會連bra都冇戴掛?」
即刻伸手去試驗,真係冇
因為冬季校服厚d,所以佢真空都冇人覺
「你鍾意咪得,只此一日架咋」
因為真空係小弟好鍾意既一樣野,我求過佢好耐好耐佢都唔肯,個刻我真係感動死
「我愛你⋯」
「凍到死啊衰人!」
「咁我幫你暖下身囉」
之後就伸手入去摸,個衰妹已經濕到不得了
「啊⋯衰人又蝦我」
跟住佢又好似同我鬥氣咁含多幾錢肉緊
如果個陣有人行過黎後排就會見到一個學生妹係到幫一個摷緊佢妹妹既人含JJ,簡直係淫亂的巴士!

終於到左站,可惜我講過我好難吹得爆,佢又未到,我又未出,大家意猶未盡,決定搵地方搞埋佢

結果搵到個冇門既公廁,係呀,冇門架,但當時精蟲上腦,理得咁多咩,不過比著而家我真係唔敢!

一入到廁所我就拉開褲鍊,摸濕女友即刻後入,不過推左一陣佢屋企人打比佢叫佢返!!!!我又冇得出!!

女友返到去之後打比我,叫我唔好唔開心,下次幫你搞掂埋佢,我即刻好期待⋯

不過可惜呢個女友已經跟佬走,一手一腳調教出黎,益左第二個⋯

哈哈望一望自己打過既野,原來係巴士上面既野講得多過野戰,希望大家唔好介意啦

唉,睇怕因為唔係女仔開,都應該好少人睇:smile_13:

咁可惜啊,呢次之後無再黎多次,你ex就走左喇?

引用:
原帖由 tatata20 於 2014-2-11 11:09 PM 發表 查看引用來源
咁可惜啊,呢次之後無再黎多次,你ex就走左喇?
有就有既,不過每次都好失敗,佢都好似唔識高潮咁
我問佢有冇高潮,佢話唔知,剩係好舒服

可能高潮左唔知:smile_o05:

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-2-11 11:21 PM 發表 查看引用來源
可能高潮左唔知:smile_o05:
睇黎C姐有經驗BO~
再睇一睇你個名

引用:
原帖由 後悔莫及 於 2014-2-11 11:23 PM 發表 查看引用來源
睇黎C姐有經驗BO~
再睇一睇你個名
:smile_o05:中女一名,唔敢講好有經驗,大家分享下姐

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-2-11 11:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:中女一名,唔敢講好有經驗,大家分享下姐
:smile_o05:咁c姐有冇出過post分享啊,教下小弟都好

支持

引用:
原帖由 sweetlemonking 於 2014-2-12 12:26 AM 發表 查看引用來源
支持
好難得男post有人理
多謝支持!點稱呼?ching定c姐?

thank your sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆