上一頁下一頁
發新話題

減壓..原來就係咁簡單..(重口味左少少..唔喜唔好入.....文在#196)

收藏  |  訂閱
231  37.0k

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 07:30 PM 發表 查看引用來源

個動作似係伸過黎比我地啜腳指..

你有興趣?

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 07:41 PM 發表 查看引用來源

聽住先啦,可能下次出文個個係你呢,我呢d修心養性一陣先啦
遲d要搵時間學術數
我都想。。。wechat 都冇個

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 08:21 PM 發表 查看引用來源
呢度乜唔俾偷食?男會員就光明正大@@

俾架,只係之前咁多人勾你,都冇偷到,神聖化左你,以為你唔會,哈哈,最緊要happy la

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 08:39 PM 發表 查看引用來源
學術數d野..真係要搵個好既c fu..好多都係濫魚充數..呃人學費..

睇書學咪算lo,學奇門呀,唉,有時做人唔好有遺憾就得啦

男人天性咸濕,咁女人都會嫁啦,有時d野唔好睇得太陰謀,我一開始上黎都想搵食

但諗多一層,除左搵食,唔可以做下朋友咩?我都係當你地d人係朋友嫁ja

唔好諗咁多啦師兄

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 08:52 PM 發表 查看引用來源

睇書學咪算lo,學奇門呀,唉,有時做人唔好有遺憾就得啦

男人天性咸濕,咁女人都會嫁啦,有時d野唔好睇得太陰謀,我一開始上黎都想搵食

但諗多一層,除左搵食,唔可以做下朋友咩?我都係當你地d人係朋友嫁ja
...
同我一樣..我都係講feel去識人..用心同對方做朋友多過用性

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 08:57 PM 發表 查看引用來源
同我一樣..我都係講feel去識人..用心同對方做朋友多過用性

其實你講呢樣係岩既,我只係講我諗既野出黎姐,如果有咩冒犯,SORRY:smile_o03:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-2-10 09:17 PM 發表 查看引用來源

其實你講呢樣係岩既,我只係講我諗既野出黎姐,如果有咩冒犯,SORRY:smile_o03:
學你講..朋友黎嘛..多個朋友好過多個攻心計既人係到

引用:
原帖由 phowong 於 2014-2-10 09:21 PM 發表 查看引用來源

學你講..朋友黎嘛..多個朋友好過多個攻心計既人係到

嗯嗯,你唔好亂諗野就得啦:smile_o12:

其實我唔係隨便同人上床。出post者同我交心好耐。@@

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-2-10 09:28 PM 發表 查看引用來源
其實我唔係隨便同人上床。出post者同我交心好耐。@@

嗯嗯,總之做完之後唔好後侮就得啦:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆