上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.8k

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-8 11:45 AM 發表 查看引用來源

有時女人要嘅情趣唔一定係禮物,好似我咁,自己鍾意咩唔識自己買咩,係咪?可能我比較簡單,只係一句關心,一個擁抱,或者一粒朱古力就已經甜到漏!

男人就係永遠都唔會唔明點解 "一句關心,一個擁抱,或者一粒朱古力" 就夠可能天性如此 :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-8 11:28 AM 發表 查看引用來源

完全同意

我有位前任係我生日嘅時候買咗條頸鏈比我,但係我皮膚敏感唔帶得。收咗,帶又唔係,唔帶又唔係…

唯有口窒窒同佢講,跟住佢好似好失落咁,最後陪我去換咗對耳環。

其實我到依家都唔知應唔應該同佢講~

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-8 11:50 AM 發表 查看引用來源

Yeah give me five,女人就係要d咁簡單既野就會開心滿足

係呀,攬吓已經好sweet, 好warm

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-8 11:16 AM 發表 查看引用來源

冇錯,佢以為自己好普通,但其實細心,哩樣野,已經冇男人做到

真系萬分認同,例如節日,我男友會比$$我買野.
但其實我心底係想佢從心揀份我鐘意既禮物比我:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

真系萬分認同,例如節日,我男友會比$$我買野.
但其實我心底係想佢從心揀份我鐘意既禮物比我:smile_13:
你果個行得耐都可能知你想收咩禮物既,但有D懵佬呢就...... :smile_44:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-8 12:01 PM 發表 查看引用來源

我有位前任係我生日嘅時候買咗條頸鏈比我,但係我皮膚敏感唔帶得。收咗,帶又唔係,唔帶又唔係…

唯有口窒窒同佢講,跟住佢好似好失落咁,最後陪我去換咗對耳環。

其實我到依家都唔 ...
唔夠細心
如果女伴出街永遠唔戴鏈,我會奇怪跟住問一下,咁就以後唔使送鏈

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-8 12:01 PM 發表 查看引用來源

其實我到依家都唔 ...
呢D咪就係唔觀察就求其買囉。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

你果個行得耐都可能知你想收咩禮物既,但有D懵佬呢就...... :smile_44:
其實,佢份工係好長時間,而且有時放假都要ON CALL,
我明白佢根本無咩時間,所以都唔敢要求:smile_13:

懸崖勒馬 … 真係好難,到依家…我仲未能夠拎番隻腳出嚟 X-(
引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-8 11:00 AM 發表 查看引用來源

想爆 PM 嗎

btw , 勒到馬又何嘗唔係一件好事 :smile_34:

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-8 11:50 AM 發表 查看引用來源

Yeah give me five,女人就係要d咁簡單既野就會開心滿足

哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆