上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.6k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:16 PM 發表 查看引用來源
各位女仕,記住有氣飲品,例如啤酒香檳,最好早飲或第一輪飲,千祈唔好最後飲,死硬。
因為之前飲咗好多酒精落胃儲住,啤酒香檳啲氣一到胃,就會令胃既尾門,即係幽門,大開,啲酒精沖晒入腸,吸 ...
小龍兄.......你實在太好人了.............:smile_34:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:16 PM 發表 查看引用來源
各位女仕,記住有氣飲品,例如啤酒香檳,最好早飲或第一輪飲,千祈唔好最後飲,死硬。
因為之前飲咗好多酒精落胃儲住,啤酒香檳啲氣一到胃,就會令胃既尾門,即係幽門,大開,啲酒精沖晒入腸,吸 ...
想當年……

pre drinks一般係香檳或者白酒

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:14 PM 發表 查看引用來源

小龍兄, 你們的pre-drink都幾進取呀...............:smile_27:
啲女仔貪飲完唔使補飛

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

你可不要惡我呀..............:smile_27:
我無惡你,我好溫柔

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 04:14 PM 發表 查看引用來源

再說下去, 心引又會返來, 介酒介煙多年了....現在差不多沒有在外喝酒了, 只有在自己/朋友家才會喝
咪好law,如非工作必需,少飲為妙

引用:
原來係甘,thanks

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 04:30 PM 發表 查看引用來源

我無惡你,我好溫柔
sorry, 我是打錯字了, 我想打你別嚇我呀...........:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:18 PM 發表 查看引用來源

小龍兄.......你實在太好人了.............:smile_34:
女仔係要用黎保護,整冧啲女仔有乜謂

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:17 PM 發表 查看引用來源

那麼你的R, 只會盛下一張後座SEAT位的了:smile_44:
恐嚇喔 :smile_42: :smile_43: :smile_43:

有個壞習慣, 好鬼鍾意飲完酒, 走去食甜嘢/飲可樂 (肥死!!!):smile_27:
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆