上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.6k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 04:03 PM 發表 查看引用來源

long island最易醉!因為係五種酒溝出嚟~
試過同公司一個好斯文,有氣質嘅女上司去諾士彿台飲,一杯long island ko咗佢,粗口滿天飛。成班男同事話女神形象破滅
hehee :p
我有一輪都幾鍾意Longisland,有分original 同 special, special 差不多飲whisky, 不過唔多酒吧有

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:01 PM 發表 查看引用來源

這個當年啦, 順手可以傾下車經.........:smile_30:
咁我可以向你好好學習下了 :smile_40:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 04:03 PM 發表 查看引用來源

long island最易醉!因為係五種酒溝出嚟~
試過同公司一個好斯文,有氣質嘅女上司去諾士彿台飲,一杯long island ko咗佢,粗口滿天飛。成班男同事話女神形象破滅
hehee :p

http://i1.hk ...
係呀,仲要好味唔啃果下至防不勝防呀麻

看來風花說月把酒談歡, 好多人有d興趣喎........

我同朋友去 clubbing, 實會每人一杯長島作 opening ,快啲到狀態嘛

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:07 PM 發表 查看引用來源

最想睇呢啲
其實……

我都好鐘意睇呢啲 XD

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:07 PM 發表 查看引用來源

最想睇呢啲
x3 :smile_34:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:04 PM 發表 查看引用來源

香港空氣問題, 好多人有呢樣野.

我就因為飲酒太多, 本身又唔飲得, 攪到個胃有事.........:smile_27:
你take care呀,個胃有事好麻煩,同會增加cancer風險架

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 04:09 PM 發表 查看引用來源

咁我可以向你好好學習下了 :smile_40:
我已脫節了, 學條蛇咩.............:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:10 PM 發表 查看引用來源
看來風花說月把酒談歡, 好多人有d興趣喎........
係樓主你舉辦先多人有興趣姐 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆