上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-6 01:14 PM 發表 查看引用來源

兩次聖誕就真係空虛寂寞又凍咯。
其實有得失戀, 未嘗不是好事, 咁樣可以告訴自己, 又有機會等待下一次緣份來

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-1-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

同意

女人夠好難捉摸啦............:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 01:20 PM 發表 查看引用來源

女人夠好難捉摸啦............:smile_45:
同意

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 12:17 PM 發表 查看引用來源

我只係試車同 set 車 , 應該唔駛用到板手既 (我諗)
我後生時最癲的有自己動手換盤頭爭口, 換離合器碟, 打散化油器消洗+換三星.....
現在連洗車都懶了

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 01:21 PM 發表 查看引用來源

我後生時最癲的有自己動手換盤頭爭口, 換離合器碟, 打散化油器消洗+換三星.....
呢 d 野 , 我只會交比專業人仕做 , 我唔夠膽掂 :smile_43:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:36 AM 發表 查看引用來源

我鐘意到佢無晒自我,有咩好羨慕?
只因為你太愛佢

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 01:21 PM 發表 查看引用來源

現在連洗車都懶了
我最叻都係裝中至尾, 假崔發, 頭批, 裝冬姑, 放氣嘩佬.........哈哈

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 12:41 PM 發表 查看引用來源

呢個係第二個係聖誕節前後同我講分手…
我可能唔適合拍拖…

拍拖只是一個名稱吧...重要的是兩人相處的過程, 大家去融合入另一半以至可一起過下去...妳去問一個老人家愛他/她的另一半嗎, 回的可能是一面無奈...但到失去時..就知是不可了...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 01:20 PM 發表 查看引用來源

女人夠好難捉摸啦............:smile_45: [quote]
[quote]原帖由 honda_r 於 2014-1-6 01:21 PM 發表 查看引用來源

同意
我反而覺得<人>是不好捉摸, 不論男女, 有時連自己也弄不清.

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 01:30 PM 發表 查看引用來源

拍拖只是一個名稱吧...重要的是兩人相處的過程, 大家去融合入另一半以至可一起過下去...妳去問一個老人家愛他/她的另一半嗎, 回的可能是一面無奈...但到失去時..就知是不可了...
如果唔使生小朋友和分身家,婚姻都只係一張包裝紙,核心係相處愛護尊重和諒解才是最重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆