上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-6 12:20 PM 發表 查看引用來源

重以為食左會好均勻咁...肥添。
KEEP架要......肥過一排:smile_o08:
堅閃:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 12:19 PM 發表 查看引用來源
有無可能再一齊返?
十幾年前喇
我地一齊因為佢同ex 悶而分開
我地分手係因為佢要同 ex 一齊番
唔緊要,同佢一齊係開心既

咁…佢應該冇。
一嚟佢係工作狂 (冇時間); 二嚟我仲識製造浪漫同情趣吸引吓佢 XD
引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-6 12:18 PM 發表 查看引用來源

下完苦功欣唔欣賞係另一回事,男人覺得幾好食都好,都會心思思出街食JAMIE OLIVER。

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-6 12:21 PM 發表 查看引用來源
係一種習慣吧!

我故事入面有講, 為對方改變係唔係一件好事? 現在問我, 我好肯定答唔係, 因為當有問題時, 永遠都會拿自己改變來做一個討價還價借口, 咁會好辛苦

同意…但覺得仍然係一個excuse
引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 12:22 PM 發表 查看引用來源

所以, 出軌未嘗唔係一種自我解脫的方式

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-1-6 12:26 PM 發表 查看引用來源
同意…但覺得仍然係一個excuse

任何都有excuse, 有咩所謂, 人可以找到開心, 比什麼都重要, 當然開心之外, 也要知道怎樣去隱藏

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

我故事入面有講, 為對方改變係唔係一件好事? 現在問我, 我好肯定答唔係, 因為當有問題時, 永遠都會拿自己改變來做一個討價還價借口, 咁會好辛苦
講得好

不過話又分 2 頭 , 唔改變又未必可以再行埋落去 :smile_13:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 12:32 PM 發表 查看引用來源

講得好

不過話又分 2 頭 , 唔改變又未必可以再行埋落去 :smile_13:
如果下下去改, 就唔係果個人, 唔係果個人, 咁一開始就唔應該係埋一齊了.............

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 12:35 PM 發表 查看引用來源

如果下下去改, 就唔係果個人, 唔係果個人, 咁一開始就唔應該係埋一齊了.............
2 個人相處都係互相遷就架啦, 呢個世界邊會有 2 個人一開始就 perfect match 的

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 12:00 PM 發表 查看引用來源
無update, 送首歌比大家, 特別係比北鼻........

http://www.youtube.com/watch?v=f6qyjptCn94
thanks so much! alden~
無言感激!

仲要多謝b師姐一朝早聽我呻!
多謝本田兄同小龍兄嘅安慰!

多謝!無諗過會係度識到你哋
感激~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆