上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:36 AM 發表 查看引用來源
我鐘意到佢無晒自我,有咩好羨慕?
我係羨慕你男友

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:38 AM 發表 查看引用來源
如果系,呢個男人無想過安安感受:smile_o08:
咪係,好毒

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 11:40 AM 發表 查看引用來源

我係羨慕你男友
呵呵.........:smile_o01:
佢應該依家都知知地"珍惜",無咩無啦啦鬧我LU~~~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

呢本好書來的 , 睇完會有一種 "哦 , 係喎" "唔怪得啦" 既感覺

我工作上叫忙完 , 開始做埋尾既 paper work
不過自己另一樣野 (架車) 先有排攪 :smile_27:
有無要要幫手, 扳手我都會用的, 呵呵

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:35 AM 發表 查看引用來源

係呀,等緊個天跌個天子比我

女仔要隨時裝備自己,因為唔知幾時會遇上那個他

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:11 AM 發表 查看引用來源

唔緊要,做嘢緊要。加油!
記得食飯,落樓"呼吸",上嚟同大家吹吓水~

真的, 為左呼吸, 次次上上落落好花時間呀...........:smile_27:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:12 AM 發表 查看引用來源
入黎睇睇ALDEN兄有無UPDATE,得知事忙....
"等你等你等你,一世一世等你,我真的真的不願捨棄"
"等,寂寞到夜深,夜已漸荒涼,夜已漸昏暗"
"仍在日日夜夜內心痴痴的去等,秋色的夜一再近"
..........
:smile_13: :smil ...
又換相..........好多人又會流鼻血啦..........:smile_30:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

又換相..........好多人又會流鼻血啦..........:smile_30:
夾夾夾,就角度,機場都變山丘

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

女仔要隨時裝備自己,因為唔知幾時會遇上那個他
好仔就要珍惜

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 11:35 AM 發表 查看引用來源

聖誕節分手好慘喎。佢揀呢日架?
其實平安夜開始有啲意見…
我諗佢無心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆