上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 11:23 AM 發表 查看引用來源

你有咩難題?講黎聽下,等我地幫下你
依家無啦,分咗手…
聖誕節分,唉…

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:25 AM 發表 查看引用來源

等我今晚放工去揾先!
師兄忙完啦!?

呢本好書來的 , 睇完會有一種 "哦 , 係喎" "唔怪得啦" 既感覺

我工作上叫忙完 , 開始做埋尾既 paper work
不過自己另一樣野 (架車) 先有排攪 :smile_27:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:25 AM 發表 查看引用來源

因為你以前啲post,令我哋覺得好sweet.
咁依家你豬公對你好,你都算苦盡甘來呀!你係先苦後甜

正所謂報喜不報憂,而且無男人鐘意女人數自己,
我試過同佢嗌交,去到佢朋友面前,立即好周到咁服侍下佢,
但個心仲未嬲完,之後又繼續....:smile_30:
我從來無在佢家人朋友面前說過一句:smile_13:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 11:26 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 honda_r 於 2014-1-6 11:22 AM 發表 查看引用來源
我自己覺得女人好難溝通,永遠講果句唔係佢心入面果句 :smile_27: [/quote
因為有時佢地都想呃自己
唔係

佢地係覺得 "你應該估到我口果句唔係心果句"

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 11:26 AM 發表 查看引用來源

其實男女係做事方法同方向好多都有唔同 , 只係講夾唔夾到
只係想你地CARE多D咋.,明麻:smile_13:

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 11:26 AM 發表 查看引用來源
其實男女係做事方法同方向好多都有唔同 , 只係講夾唔夾到
諗法都好唔同,根本係兩種動物,只有夾唔夾,是否可以相處包容尊重,對人好唔好

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

依家無啦,分咗手…
聖誕節分,唉…

係唔夾既 , 點都係會分
早 d 忘記 , 期待真命天子出現吧 :smile_40:

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

依家無啦,分咗手…
聖誕節分,唉…

系咪因性格不合而分開?如系,算啦,唔夾好痛苦架~~

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:28 AM 發表 查看引用來源
正所謂報喜不報憂,而且無男人鐘意女人數自己,
我試過同佢嗌交,去到佢朋友面前,立即好周到咁服侍下佢,
但個心仲未嬲完,之後又繼續....:smile_30:
我從來無在佢家人朋友面前說過一句:smile_13:
好女人:smile_o12:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:29 AM 發表 查看引用來源

只係想你地CARE多D咋.,明麻:smile_13:
其實 , 我明 , 只係有時呢 d "care" 係 timing 上唔岩 , XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆