上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 10:29 AM 發表 查看引用來源

當年細個時睇到第六回賈寶玉初嘗雲雨情之後就冇再睇:smile_42:
看書也只是我想扮下有文化, 有時用來吹下水吧....不過紅樓真是好好好悶....

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 10:42 AM 發表 查看引用來源
看書也只是我想扮下有文化, 有時用來吹下水吧....不過紅樓真是好好好悶....
我水準低,所以覺得勁爆悶

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 09:23 AM 發表 查看引用來源

SORRY, 北鼻, 要使你失望, 來緊幾日唔方便update啦:smile_42:
唔緊要,做嘢緊要。加油!
記得食飯,落樓"呼吸",上嚟同大家吹吓水~

入黎睇睇ALDEN兄有無UPDATE,得知事忙....
"等你等你等你,一世一世等你,我真的真的不願捨棄"
"等,寂寞到夜深,夜已漸荒涼,夜已漸昏暗"
"仍在日日夜夜內心痴痴的去等,秋色的夜一再近"
..........
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 12:26 AM 發表 查看引用來源

咦, 我從來冇試過咁樣扯上 SEX 度喎, 呢啲個人選擇, 未必關愛事.
反而我既經歷係, 我做咗啲咩唔啱女方心水, 諗啲咩唔啱女方心水, 就話我唔愛佢......
唉,只能感嘆男女大不同。

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:12 AM 發表 查看引用來源

唉,只能感嘆男女大不同。

我有時覺得男人好難明就真:smile_39:

同意
引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:13 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 09:41 AM 發表 查看引用來源

在我來說, 發脾氣是沒用的, 只來得傷身又傷心, 不如意時, 深呼吸一下, 想一會, 靜一靜, 就很多問題就會過去的了...再者, 雖說性愛性愛, 性跟愛是離不開的, 什麼也只帶到性上, 有點枯淺了吧..
我就係你呢種,對方發脾氣,就忍咗先,到平靜啲先再出聲講意見。但係唔係個個都受我哋呢套呢

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 11:13 AM 發表 查看引用來源

同意 x2!!
我由聖誕節就開始諗,我係咪唔適合拍拖…

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 11:20 AM 發表 查看引用來源

同意 x2!!
我由聖誕節就開始諗,我係咪唔適合拍拖…

下??咁灰??
BTW D人以為我同男友好SWEET一凡風順,
其實我本身暗戀左佢好耐,
起埋一齊後仲要花盡心機,受好多氣至留到佢:')
好在大少而家對我好好咋.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆