上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-5 08:19 PM 發表 查看引用來源
好期待聽日有update, 不過就算無都唔緊要。
最緊要得閒上嚟吹水 ^__^

SORRY, 北鼻, 要使你失望, 來緊幾日唔方便update啦:smile_42:

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-6 12:14 AM 發表 查看引用來源
期待明天,哈哈,推~

我今天無法update呢.............:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 09:23 AM 發表 查看引用來源
SORRY, 北鼻, 要使你失望, 來緊幾日唔方便update啦:smile_42:
黎緊幾日唔方便?咁等你安全期先啦:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 09:23 AM 發表 查看引用來源

我今天無法update呢.............:smile_42:
唔緊要,完成工作先

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 12:14 AM 發表 查看引用來源
其實我都唔明男人點解講乜都要扯到sex上,一唔ok, ...
在我來說, 發脾氣是沒用的, 只來得傷身又傷心, 不如意時, 深呼吸一下, 想一會, 靜一靜, 就很多問題就會過去的了...再者, 雖說性愛性愛, 性跟愛是離不開的, 什麼也只帶到性上, 有點枯淺了吧..

引用:

唔緊要,你知我唔係講哩樣㗎(≧∇≦)哈哈

Alden兄~一口氣看了你的故事~~確實令我想起那些年的一點輕狂~~令人欲罷不能~~

Sex ... 對男人嚟講,係咪真係咁重要呢? 可以多點關愛嗎?
引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 12:14 AM 發表 查看引用來源

小龍兄,女人諗嘢諗好多架,好容易將件事複雜化。
個心一諗多咗,下一秒已經係第二回事。
容忍吓,包容吓好愛你嘅女朋友啦。

其實我都唔明男人點解講乜都要扯到sex上,一唔ok, ...

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 12:22 AM 發表 查看引用來源

塵世間好多野都係假象, 假作真時真亦假, 真作假時假亦真.
拋一下書包先, 近來在看紅樓, 原為<<真作假時假亦真 無為有處有還無>>沒記錯的話是在妖鏡中掏空了身子以至死了, 也合引版主題啊...

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 10:13 AM 發表 查看引用來源
拋一下書包先, 近來在看紅樓, 原為沒記錯的話是在妖鏡中掏空了身子以至死了, 也合引版主題啊...
當年細個時睇到第六回賈寶玉初嘗雲雨情之後就冇再睇:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆