上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.5k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-5 11:29 PM 發表 查看引用來源
Same here, hahaa...
唉,大家都唔好亂諗啦,新一年嘛,會有新開始嘅!
我都覺得係.
呢幾日既感覺和結論係, 女人真係變得好快, 心思一變, 一秒後已經係另一個人.
同時, 如果女人好嬲你但又氹到番黎, 咁佢真係好愛你.

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-5 01:37 AM 發表 查看引用來源

Tiramisubb 你個 profile pic 影得超好, 好誘人, 好似好大咁, 漲卜卜, 好實在~  :fst_002::smile_47係人地個場度咁多口添~  )
好似啫,假象嚟

期待明天,哈哈,推~

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-5 11:32 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係.
呢幾日既感覺和結論係, 女人真係變得好快, 心思一變, 一秒後已經係另一個人.
同時, 如果女人好嬲你但又氹到番黎, 咁佢真係好愛你.
小龍兄,女人諗嘢諗好多架,好容易將件事複雜化。
個心一諗多咗,下一秒已經係第二回事。
容忍吓,包容吓好愛你嘅女朋友啦。

其實我都唔明男人點解講乜都要扯到sex上,一唔ok, 就發脾氣,話你唔愛佢…

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-6 12:12 AM 發表 查看引用來源
好似啫,假象嚟
塵世間好多野都係假象, 假作真時真亦假, 真作假時假亦真.

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 12:14 AM 發表 查看引用來源
小龍兄,女人諗嘢諗好多架,好容易將件事複雜化。
個心一諗多咗,下一秒已經係第二回事。
容忍吓,包容吓好愛你嘅女朋友啦。
其實我都唔明男人點解講乜都要扯到sex上,一唔ok, ...
咦, 我從來冇試過咁樣扯上 SEX 度喎, 呢啲個人選擇, 未必關愛事.
反而我既經歷係, 我做咗啲咩唔啱女方心水, 諗啲咩唔啱女方心水, 就話我唔愛佢......

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-5 11:05 AM 發表 查看引用來源

你唔係既 :smile_43:
我不是的, 我是留意整體...........:smile_44:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-5 11:33 AM 發表 查看引用來源

我番OFFICE 工, 成日對住電腦MON, 為咗對視覺好, 個MON 既中心點都係視線水平線較低位置 (即係微微俯瞰)
咁對人, 個視線咪成日目及住人個胸囉~ :fst_006:
wakaka
講咁多廢話去解釋~
講得好像好有理據咁喎......:smile_45:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 09:01 AM 發表 查看引用來源

我不是的, 我是留意整體...........:smile_44:
那當然啦:smile_44:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 09:02 AM 發表 查看引用來源
講得好像好有理據咁喎......:smile_45:
那更加當然啦:smile_34:
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆