上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.7k

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-26 09:58 PM 發表 查看引用來源

假設性問題啫
哦.......原來如此

我覺得朋友做得, 點都係有D feel的, 唔會話性慾同埋情感可以完全分開

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-26 08:47 PM 發表 查看引用來源
可以上床既純朋友,係咪冇乜可能?

Good Topic to start with~

一樣米養百樣人~有咁嘅可能~但一定唔common~明明話Having Sex~之後變Making Love~做出感覺來,點算?

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-27 08:07 AM 發表 查看引用來源

Good Topic to start with~

一樣米養百樣人~有咁嘅可能~但一定唔common~明明話Having Sex~之後變Making Love~做出感覺來,點算?
做出感覺來,我相信超過95%女性都會係咁

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-27 09:17 AM 發表 查看引用來源

做出感覺來,我相信超過95%女性都會係咁

男既都一樣會。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-27 09:23 AM 發表 查看引用來源

男既都一樣會。
有冇咁多比率

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-1-27 09:23 AM 發表 查看引用來源

男既都一樣會。
感性嘅人~就唔好試呢樣嘢~~聽太多case鐘意咗自己個SP~但唔workout~做唔成SP事少,但如果同樣apply喺對朋友身,就....:smile_39:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-27 09:32 AM 發表 查看引用來源

感性嘅人~就唔好試呢樣嘢~~聽太多case鐘意咗自己個SP~但唔workout~做唔成SP事少,但如果同樣apply喺對朋友身,就....:smile_39:
風險高
清楚自己清楚對方先可以咁做

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-24 05:56 PM 發表 查看引用來源

細心啲就得
另外外型唔好咁麻甩

自問外型唔討厭,細心一定夠,只怕係over左:smile_45:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-27 09:48 AM 發表 查看引用來源

風險高
清楚自己清楚對方先可以咁做

可能初初係清楚
但感覺係可以變, 第一次之後重係清楚

十次次後.....重係咪咁清楚?
到時就冇得收科

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-1-26 09:48 PM 發表 查看引用來源
一旦朋友上床,友誼就會變質,會走向兩極化
全中,牽涉到性就唔止朋友關係,搞野揾件SP好過,大家都知一齊目的係乜野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆